Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Πέθανε μόνη της στο κρεβάτι – Σε στενό κύκλο σε άγνωστο μέρος η κηδεία της Amy Winehouse – Θα αποτεφρωθεί

REUTERS

Μετά από 2 έως 4 εβδομάδες θα γίνουν γνωστά τα ακριβή αιτία του θανάτου της Έϊμι Γουάινχάουζ σύμφωνα με την αστυνομία. Επίσημα η αιτία θανάτου θα ανακοινωθεί τον Οκτώβριο. Σήμερα το τελευταίο αντίο στην διάσημη τραγουδίστρια.

‘Οπως έγινε γνωστό η οικογένεια ετοιμάζεται να πει σήμερα το τελευταίο αντίο στην 27χρονη Amy αφού έτσι ορίζουν τα εβραϊκά έθιμα. Δηλαδή η κηδεία να γίνει το συντομότερο δυνατόν. Εκπρόσωπος της οικογένειας είπε οτι η διάσημη τραγουδίστρια θα αποτεφρωθεί και αμέσως μετά την τελετή η οικογένεια και λιγοστοί φίλοι θα κάνουν μια μικρή συγκέντρωση στη μνήμη της. Δεν αποκάλυψε ωστόσο καμία άλλη λεπτομέρεια.

Η νεκροψία που έγινε χθες το απόγευμα δεν επέτρεψε να διαπιστωθούν αμέσως τα ακριβή αιτία του θανάτου της και η αστυνομία διέταξε επιπλέον τοξικολογικές εξετάσεις. Οπως μεταδίδει το τηλεοπτικό δίκτυο ABC, επίσημα η αιτία θανάτου της θα ανακοινωθεί τον Οκτώβριο!

Την ίδια ώρα συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως για τις τελευταίες ώρες της διάσημης τραγουδίστριας. Οπως είπε ο εκπρόσωπος της οικογένειας, ο σωματοφύλακας της Winehouse ήταν ο άνθρωπος που τη βρήκε νεκρή όταν πήγε να την ξυπνήσει. Τότε κατάλαβε οτι δεν ανέπνεε και σοκαρισμένος ειδοποίησε το 166.

Οι γονείς της, Μίτς και Τζάνις Γουάινχάουζ, απηύθυναν την Δευτέρα λίγα λόγια αναγνώρισης προς τους πολλούς θαυμαστές της και τους δημοσιογράφους που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το σπίτι στο Camden Square, στο βόρειο Λονδίνο. Εκεί όπου το άψυχο σώμα της τραγουδίστριας βρέθηκε το Σάββατο από ένα σωματοφύλακα στον οποίο είχε πει, έξι ώρες νωρίτερα, ότι είχε ανάγκη από ύπνο.

Οι γονείς της Amy Winehouse. ΦΩΤΟ REUTERS
 
“Ευχαριστώ που ήρθατε. Αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό για την οικογένειά μου”, δήλωσε ο Μιτς Γουάινχάουζ ο οποίος πήρε το πρώτο αεροπλάνο από τη Νέα Υόρκη, όταν έμαθε για τον θάνατο της κόρης με την οποία είχε ιδιαίτερα στενή σχέση.
 
“Δεν μπορείτε να ξέρετε τι σημαίνει για μας να σας βλέπουμε εδώ συγκεντρωμένους στο δρόμο”. “Το πρώτο χαρακτηριστικό της Έϊμι ήταν η αγάπη της”, είπε, γεμάτος συγκίνηση αυτός ο πρώην οδηγός ταξί που έχει γίνει τραγουδιστής της τζαζ. Ήταν αυτός που έπαιξε σημαντικό ρόλο στη μουσική αφύπνιση της κόρης του, στην οποία έπαιζε μελωδίες του Φρανκ Σινάτρα.
 
Δίπλα του, η μητέρα της τραγουδίστριας ξέσπασε σε δάκρυα, διαβάζοντας τα αμέτρητα μηνύματα αγάπης.
 
“Πάρα πολύ εύθραυστη, πολύ όμορφη, πολύ ταλαντούχα για αυτόν τον κόσμο”, έγραφε ένα από αυτά, μια αναφορά στη “μετεωρική” καριέρα της Βρετανής τραγουδίστριας που πέθανε σε ηλικία 27 μετά από ένα μακρύ αγώνα κατά των ναρκωτικών και του αλκοόλ.

Η νεκροψία δεν έδωσε απαντήσεις για το θάνατο της Amy Winehouse – Θα τις αναζητήσουν στις τοξικολογικές

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε