Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Πέθανε ο Ανδρέας Μαρνέζος

Ο γνωστός Tatto-ατζής και ράπερ άφησε την τελευταία του πνοή

Έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Μ. Πέμπτης ο Ανδρέας Μαρνέζος, ένας από τους πιο γνωστούς Tatto-ατζήδες της Αθήνας. Το άψυχο σώμα του βρήκε σήμερα το πρωί στο σπίτι τους, στην περιοχή του Πενταγώνου, η σύζυγός του.

 
Ο Ανδρέας Μαρνέζος ήταν γνωστός και ως (Λεκτικός Επεξεργαστής) και ήταν ουσιαστικά ο άνθρωπος που έφερε τη μόδα του piercing και των τατουάζ στη χώρα μας. Ήταν ο δημιουργός και η “ψυχή” του barcodetattoo που αποτέλεσε επανάσταση για τα ελληνικά δεδομένα και άλλαξε την έννοια από τα tattooατζίδικα της γειτονίας (που υπήρχαν έως τότε) στο πρώτο οργανωμένο tattoo & piercing studio με crew artists και ολοκληρωμένη παλέτα υπηρεσιών (tattoo, piercing, tattoo για γυναίκες, αφαίρεση και διόρθωση tattoo κ.λ.π.) .
 

 
Αυτό βέβαια ήταν επόμενο διότι η πολυπολιτισμική του παιδία και η μακροχρόνια διαμονή του στο εξωτερικό και σε μητροπόλεις του tattoo (U.S.A , U.K. , Holland, Belgium) τον ενέπνευσαν και πέρασε την γενικότερη φιλοσοφία των σύγχρονων inkers στην ελληνική πραγματικότητα. Στην πορεία του χρόνου το barcodetattoo έγινε διάσημο και πολλοί Έλληνες αλλά και ξένοι celebrities εμπιστεύθηκαν το τατουάζ τους στα χέρια του Ανδρέα.
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε