Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΟΑΕΔ· ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2017 12 Αθήνα Αναλυτικά

Πέθανε ο ηθοποιός Μάκης Ρευματάς

Πέθανε ο ηθοποιός Μάκης Ρευματάς
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 17.11.2012 | 17:30

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα σε ηλικία 77 ετών ο ηθοποιός Μάκης Ρευματάς. Ο γνωστός ηθοποιός που έπασχε από λέμφωμα πριν μερικούς μήνες είχε μιλήσει για την περιπέτεια της υγείας του.

«Ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ και πέρασα μεγάλη αγωνία, γιατί τρεις ολόκληρους μήνες ήμουν σε νοσοκομείο των βορείων προαστίων και δεν έβρισκαν τι έχω. Ήμουν ο πιο γερός ασθενής... Έκανα τόσες εξετάσεις, που δεν έχει κάνει άλλος και όλα τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά. Ένα θετικό, να ξέρω τι έχω, τίποτα... Ώσπου πρήστηκε ένας αδένας πίσω από το αφτί... Απευθύνθηκα σε έναν καταπληκτικό αιματολόγο, τον πανεπιστημιακό Παναγιώτη Παναγιωτίδη, στο Λαϊκό Νοσοκομείο, ο οποίος βρήκε ότι έχω λέμφωμα. Απλώς ήταν μπελαλίδικο, γιατί έπρεπε να κάνω οκτώ χημειοθεραπείες. Και επειδή φορτώνεται ο οργανισμός με κορτιζόνη αισθάνεσαι κάποια μικροζάλη. Όταν οι λεμφαδένες παρουσιάζουν ένα είδος διόγκωσης εξωτερικό και εσωτερικό, ο θεράπων γιατρός σου πρέπει να έχει μια εμπειρία σαν του κ. Παναγιωτίδη, για να ανακαλύψει αμέσως με μια απλή εξέταση τι έχεις και να σου δώσει την κατάλληλη χημειοθεραπεία», είχε πει ο Μάκης Ρευματάς για την ασθένειά του.

Ο Μάκης Ρευματάς γεννήθηκε το 1935 στην Αθήνα.

Φιλμογραφία

Μοιραία Σχέση (2009) [Σκαρλάτος]
Οι Αριθμημένοι (1998) [διευθυντής τράπεζας]
Ο Αδέξιος Εραστής (1985) [ιδιωτικός ντετέκτιβ]
Τα Πρόσωπα του Θεού (1985) [Μηνάς Ξένος]
Οι Κομάντος με τα Μανούλια (1982)
Κατάσκοπος Νέλλη(1981) [συνταγματάρχης Χάινριχ Ντουφτ]
Αγώνας Χωρίς Τέλος (1979)
Προσκλητήριο στη Μάνα (1979) [Πέτρος]
Η δίκη των δικαστών (1974) [Παναγιώτης Βαλσαμάκης]
Παύλος Μελάς (1974)
Μια γυναίκα, μια αγάπη, μια ζωή! (1971) [Νίκος]
Παπαφλέσσας / Η μεγάλη στιγμή του '21 (1971)
Ένας τρελλός γλεντζές (1970) [Μάκης]
Η Σκλάβα (1970) [Βλάσης]
Η Ωρα της Αληθειας (1969)
Η Δασκάλα με τα Ξανθά Μαλλιά (1969)
Αγάπη για πάντα (1969) [Κώστας]
Ο Άγιος Νεκτάριος (1969)
Ο μπλοφατζής (1969)
Όταν η πόλις πεθαίνει (1969)
Η ώρα της οργής (1968) [(δασάρχης)]
Κοντσέρτο για πολυβόλα (1967)
Αυτή η Γη είναι Δική μας (1967)
Ο πόνος του μπεκρή (1966) [Μανώλης]
Στοργή (1965)
Αμφιβολίες (1964) [(βοηθός Μπέκα)]
Απαγωγή (1964)
Διωγμός (1964) [Κοτρίδης]
Γαλήνη (1958) [αφηγητής]

Σειρές που έχει παίξει

Ανατομία ενός εγκλήματος : Σκηνικό θανάτου 1993-1994 ΑΝΤ1
Βελούδο από μετάξι 2004 ALPHA
Βραδινές καμπάνες 1996 ΕΤ1
Για μια θέση στον ήλιο 1999 MEGA
Γιούγκερμαν 1976 ΥΕΝΕΔ
Δρόμοι της πόλης 1995 ΑΝΤ1
Επικίνδυνες σχέσεις 1992 ΕΤ2
Εφιάλτης 1973 ΕΙΡΤ
Ζευγάρια 2002 ΑΝΤ1
Η Αλτάνα της Πάργας 1990 ΕΤ2
Η θεατρίνα 1977 ΕΡΤ
Καθρέφτες 1991 ΕΤ2
Καραμπόλα 1997 ΑΝΤ1
Καρυωτάκης 2009 ΕΤ1
Καταδίωξη 1977 ΥΕΝΕΔ
Κεκλεισμένων των θυρών 1972 ΕΙΡΤ
Μαμά και γιός 2002 ΝΕΤ
Μαύρος ωκεανός 2000 ΑΝΤ1
Μείνε δίπλα μου 2005 ALPHA
Ξενοδοχείο 1981 ΥΕΝΕΔ
Ο άνθρωπος δίχως πρόσωπο 1972 ΕΙΡΤ
Ο βασιλιάς και το άγαλμα 1975 ΥΕΝΕΔ
Ο πρίγκιπας 1996 ΕΤ1
Οι παραστρατημένοι 1979 ΕΡΤ
Πρόκληση 2001 ΑΝΤ1
Σκληρή γη 1988 ΕΤ1
Σταύρωση χωρίς ανάσταση 1988 ΕΤ1
Συνταγματάρχης Λιάπκιν 1979 ΥΕΝΕΔ
Χρόνια πολλά γλυκιά μου 1988 ΕΤ2

Βιντεοταινίες που έχει παίξει

'Αγνωστος πόλεμος 1: Καταδικασμένη σε θάνατο 1987
Βία και γοητεία 1989
Η γυναίκα της πρώτης σελίδας 1987



   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Πασίγνωστος ηθοποιός έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του στο Παρίσι Πασίγνωστος ηθοποιός έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του στο Παρίσι
  2. Πέθανε γνωστός ηθοποιός από την Τόλμη και Γοητεία! Πέθανε γνωστός ηθοποιός από την Τόλμη και Γοητεία!
  3. Ελληνίδα ηθοποιός δηλώνει: “Μου άρεσε το ταξίδι του Τσίπρα στην Κούβα” Ελληνίδα ηθοποιός δηλώνει: “Μου άρεσε το ταξίδι του Τσίπρα στην Κούβα”
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook