Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Πικάντικα σκάνδαλα στο χώρο της μόδας που άφησαν εποχή…

Πικάντικα σκάνδαλα στο χώρο της μόδας που άφησαν εποχή…

Πιπεράτες ιστορίες μέσα από το χώρο της μόδας που δημιούργησαν κύματα αντιδράσεων, αμφισβήτησαν τους ανθρώπους της και ξεσήκωσαν την κοινή γνώμη…

Mην το αρνείσαι, μην το κρύβεις άλλο, το ξέρεις και το ξέρω πως είναι αυτές οι ιστορίες που εξιτάρουν κάθε κύτταρο του κορμιού σου. Είναι αυτά τα κουτσομπολιά που όταν τα μαθαίνεις νιώθεις την αδρεναλίνη σου να χτυπάει κόκκινο και το μυαλό σου να κάνει ακόμη – τουλάχιστον – τρία εναλλακτικά φινάλε.

Έτσι μια βόλτα μου στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στο W magazine γαργάλησε τα εγκεφαλικά μου κύτταρα. Σκάνδαλα στο χώρο της μόδας με πρωταγωνιστές κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα σχεδιαστών, μοντέλων αλλά και ανθρώπων που βρίσκονται σε αυτόν.

Δεν υπάρχει πιο πιπεράτη λέξη από το σκάνδαλο αφού με το που το αναφέρεις στο μυαλό σου έρχονται σκοτεινά, βρώμικα σενάρια γεμάτα ίντριγκα που μοιάζουν με ταινίες του σινεμά. Επειδή δεν είσαι μόνη σου σε αυτό κι όλες αγαπάμε την ίντριγκα, τα πιο καυτά σκάνδαλα μέσα στα χρόνια από το χώρο της μόδας είναι εδώ και αναμφισβήτητα έχουν πολύ ενδιαφέρον.

 

To 1972 ο σχεδιαστής μόδας Yves Saint Laurent λανσάρει το πρώτο αντρικό άρωμα με την υπογραφή του και ποζάρει γυμνός μπροστά στον φωτογραφικό φακό του Jeanloup Sieff. Φαντάζεσαι τι ακολούθησε…

H Jackie Kennedy Onasis ένα από τα σπουδαιότερα fashion icons που έχουν περάσει από την ιστορία της μόδας σοκάρει όταν βγαίνει στο φως της δημοσιότητας το 1975 ότι πούλησε τα Yves Saint Laurent, Halston και Valentino κομμάτια της ντουλάπας σε ενεχυροδανειστήριο με σκοπό να πάρει μετρητά.

 

H Brooke Shields σε ηλικία 15 ετών πρωταγωνιστεί στη καμπάνια Calvin Klein Jeans και ξεσηκώνει την κοινή γνώμη που υποστηρίζει ότι η συγκεκριμένη πόζα μειώνει τη γυναίκα και αυξάνει το ένστικτο της βίας των αντρών απέναντί τους.

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε