Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Πίσω από τις κάμερες του Super Star!

Το TLIFE “τρύπωσε” στα παρασκήνια της πρώτης εκπομπής της Χριστίνας Λαμπίρη, Super Star και σας αποκαλύπτει όλα όσα έγιναν πίσω από τις κάμερες! Δες φωτογραφίες από τα backstage!

Με πολύ χαρά και κέφι έγινε η πρεμιέρα της εκπομπής Super Star. Η Χριστίνα Λαμπίρη επέστρεψε για ακόμη μια χρονιά στη μεσημεριανή ζώνη του Star και αποκάλυψε της μικρές εκπλήξεις της φετινής σεζόν. Το TLIFE “τρύπωσε” στα παρασκήνια και αποκαλύπτει όσα δεν είδαμε στον αέρα. 
 

Γύρω στη μία το μεσημέρι και η παρουσιάστρια του Super Star μαζί με τους υπόλοιπους δημοσιογράφους του πάνελ της βρίσκεται στο χώρο του μακιγιάζ και ετοιμάζεται για τη μεγάλη πρεμιέρα. Το κλίμα είναι ιδιαίτερα φιλικό και ευχάριστο, αν και η Χριστίνα Λαμπίρη έχει πολύ άγχος, όπως και κάθε φορά που ξεκινάει μια καινούρια τηλεοπτική σεζόν. Μαζί της είναι η Βαλεντίνη και η Αγαθή Ράντη που θα βρίσκονται εναλλάξ στην εκπομπή, αλλά και ο Θοδωρής Ρακιτζής που φέτος κλείνει εννιά χρόνια στο πλατό της εκπομπής.

 
Η ώρα πλησιάζει και επικρατεί πυρετός προετοιμασίας. Η Χριστίνα είναι σχεδόν έτοιμη να πάει στο πλατό, όταν ο Θοδωρής Δρακάκης έρχεται να της ευχηθεί “καλή αρχή”. Ο γνωστός δημοσιογράφος μπαίνει στο δωμάτιο τραγουδώντας το “άστα τα μαλλάκια σου” και κάνει πλάκα στην παρουσιάστρια για να της διώξει το άγχος.
 
Λίγα λεπτά αργότερα, όλοι βρίσκονται στο ανανεωμένο πλατό της εκπομπής, στο οποίο κυριαρχούν το πορτοκαλί και το κόκκινο χρώμα. Εκεί, κάπου πίσω από τις κάμερες είναι και η κόρη της Χριστίνας Λαμπίρη, η Μαρίζα που έχει έρθει για να φέρει γούρι στη μαμά της. Η Χριστίνα της δίνει ένα φιλί και της χαμογελά, καθώς φτιάχνει το μικρόφωνο της. Ένα λεπτό πριν ξεκινήσει η εκπομπή και όλοι πέρνουν θέση. Η παρουσιάστρια κάνει το σταυρό της, όπως και κάθε φορά, παίρνει μια βαθιά ανάσα και ξεκινά.
 
Αφού ξεκίνησε η εκπομπή, η Χριστίνα αποβάλει σιγά σιγά το άγχος και υποδέχεται τους καλεσμένους της. Ανάμεσα σε αυτούς που βρέθηκαν στο πλατό ήταν η Καίτη Φίνου και η Βέφα Αλεξιάδου. Ακόμη, φέτος θα υπάρχουν πολλά νέα στοιχεία στην εκπομπή, όπως κοινοβουλευτικό και αστυνομικό ρεπορτάζ, αλλά και κοινωνικά ζητήματα, όπως αποκαλύπτει η ίδια.
 
Στο πλευρό της Χριστίνας Λαμπίρη θα είναι φέτος ο Θοδωρής Ρακιτζής, η Μαρία Ένεζλη, η Βαλεντίνη και η Αγαθή Ράντη και ο Γιώργος Σόμπολος. Όλοι δηλώνουν ενθουσιασμένοι για τη φετινή χρονιά και είναι ετοιμοπόλεμοι για ρεπορτάζ…

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε