Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Ποια απειλεί με μηνύσεις την Ναταλία Γερμανoύ;

Το ξέσπασμα της μητέρας πρώην παίκτριας του “Dancing on ice”…

Ιδιαίτερα ενοχλημένη είναι η μητέρα της πρωταθλήτριας του “Μάι Τάι” Μαριάννας Καλλέργη για τα όσα ακούστηκαν για την κόρη της αναφορικά με την πρόταση γάμου που της έκανε ο Alexey και το πώς σχολιάστηκε από την Ναταλία Γερμανού.

 

Για τα σχόλια που έκανε η Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή της για την πρόταση γαμού ανέφερε: “Αν συνεχίσουν να διασύρουν το παιδί μου, την τιμή και την αξιοπρέπειά της ή τον Alexey θα στραφώ στη Δικαιοσύνη και θα αρχίσω τις μηνύσεις. Είτε είναι κανάλι, είτε δημοσιογράφος, είτε παρουσιαστής είτε οποιοσδήποτε”.

 

Μιλώντας στην “Πρωινή Μελέτη”, η μητέρα της Μαριάννας αναφέρθηκε στα σχόλια της Ναταλίας για την σύνεντευξη που έδωσε ο Alexey μαζί με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου πριν την αποχώρηση της κόρης της. “Η Μαριάννα είναι το άλλο μου μισό άλλα ο γάμος δεν είναι στα άμεσα σχέδια μου”, ήταν η δήλωση του χορευτή. Ωστόσο, η κα Καλλέργη έσπευσε να διευκρινήσει ότι αυτή η συνέντευξη είχε γίνει δυόμιση εβδομάδες πριν την αποχώρηση και ότι ο Alexey στο διάστημα αυτό το δούλεψε στο μυάλο του και πήρε την συγκεκριμένη απόφαση.

Διάβασε περισσότερα στο Tlife

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε