Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Ποια είναι η Ελληνίδα που κρύβεται πίσω από την Patty;

Μάθε αποκλειστικά στο TLIFE ποια βρίσκεται πίσω από τη φωνή της Patty, της μικρής πρωταγωνίστριας της νέας σειράς του Mega, που ήρθε για να μαγέψει μικρούς και μεγάλους…

Η Ελληνίδα που “δανείζει” τη φωνή της στην μικρή Patty, τη νέα σειρά του Mega, που έχει ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους, μιλά στο TLIFE για την πρωταγωνίστρια της σειράς και το ρόλο που έχει αναλάβει να μεταγλωτίσει.

 
Ο λόγος για την Υρώ Μιχαλακάκου που αυτό το χειμώνα “δανείζει” τη φωνή της στην μικρή Patty. Η Υρώ είναι μια ηθοποιός δραστήρια και με έντονη αίσθηση του χιούμορ που αγαπά τα παιδιά και λατρεύει τη ζωντάνια της Patty.
 
H Patty είναι ένα κλασσικό παιδί, που διαθέτει την αθωότητα της ηλικίας της. Κάνει σκανταλιές στο πλαίσιο του φυσιολογικού και αντιδρά, όπως ένα κορίτσι που έρχεται από την επαρχία και προσπαθεί να προσαρμοστεί στους ρυθμούς της πόλης”, αναφέρει χαρακτηριστικά η Υρώ Μιχαλακάκου.
 
Παράλληλα, η ίδια αποκαλύπτει πως θα υπάρξουν πολλές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς. “Θα υπάρξουν πολλές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια. Η Patty φέρεται ως έφηβη που γνωρίζει τον έρωτα σ’ όλη την αθωότητά του και έχει ν’ αντιμετωπίσει την αντίπαλό της την Antonella”, αναφέρει και προσθέτει: “Η Patty δεν είναι ένα αφελές κορίτσι. Απλώς η αντίζηλός της είναι μια έφηβη που βιάζεται να μεγαλώσει. Συμπεριφέρεται σαν “μικρομέγαλο”, τη στιγμή που η Patty προσπαθεί να ζήσει την κάθε στιγμή της ζωής της”.
 
Ακόμη, για τα πρότυπα του καλού και του κακού, του όμορφου και του άσχημου, η Υρώ υπογραμμίζει πως κανένας δεν είναι πολύ καλός ή πολύ κακός. “Η Patty θα δούμε πως αντιδρά στηνν πορεία. Είναι το παιδί που θα πει και ψέματα στην μαμά της, θα κάνει και αταξίες. Απλώς η Antonella εκμεταλλεύεται την αθωότητά της”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε