Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Ποια είναι τα μελλοντικά σχέδια της Ράνιας Θρασκιά;

Ποια είναι τα μελλοντικά σχέδια της Ράνιας Θρασκιά;

“Έχει τύχει σε αυτό το διάστημα να έχω τηλεφωνήσει σε άνθρωπο που εκτιμώ πολύ για να ζητήσω δουλειά…”

Η Ράνια Θρασκιά, ανανεωμένη όσο ποτέ, μετά τη γέννηση του παιδιού της μιλάει στο περιοδικό ΟΚ, για όλους και για όλα.
Δεν δυσκολεύτηκε στην εγκυμοσύνη της και ήταν κάτι που έπρεπε να το ζήσει δίχως να μετανιώνει στιγμή γι’αυτό. Η περίοδος όμως που επέστρεψε στο σπίτι με το μωρό της, συνέπεσε με αυτή που η αγωνία της μεγάλωνε για τα επαγγελματικά της. 

Έφτασε σε οριακό σημείο για κατάθλιψη εξαιτίας των επαγγελματικών της και πάλεψε πολύ για να μην περάσει στην “απέναντι πλευρά”. Το μεγαλύτερο στήριγμά της είναι ο σύζυγός της, Αντρέας, ο οποίος “είναι η κολόνα που χτυπιέται και ξέρεις ότι δεν θα κουνηθεί”.

Πλέον θέλει να είναι sexy και όμορφη κάτι που νεότερη δεν την ένοιαζε, αφού έδινε βάση στο να περάσει την εντύπωση της καλλιεργημένης. 

Προς το παρόν το μωρό της θέλει να το προστατεύσει από τη δημοσιότητα αλλά ίσως όταν  μεγαλώσει να αφήσει να το δούμε. Όσο για τη βάφτιση δεν έχουν αποφασίσει πότε θα γίνει, αφού οι γνώμες μεταξύ της ίδιας και του συζύγου της, διαφέρουν. 

Τώρα όσο αφορά τα επαγγελματικά της, αν και πέρασε μεγάλη ανασφάλεια για όσα ακούγονται με τις μετακινήσεις της στα κανάλια, τώρα πια χαίρεται αφού για να γίνεται λόγος συνέχεια για το ονομά της, το αποδίσει σε κάτι καλό. Συμπαρουσιάστρια θα γινόταν πολύ δύσκολα πια κι έτσι βάζει και τέλος στις φήμες συζήτησης ώστε να βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε