Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Ποια είναι τα πιο συχνά λάθη στη διακόσμηση του σπιτιού;

Μπορεί να μην έχεις τις γνώσεις ενός interior designer, μπορεί όμως να νιώθεις ότι κάτι δεν πάει καλά με το χώρο σου. Η interior designer Σοφία Στέλλα Σώσειλου σου επισημαίνει ποια είναι τα πιο συχνά λάθη στην διακόσμηση του σπιτιού και σου εξηγεί πως μπορείς με εύκολο τρόπο να τα αλλάξεις!!!

Μπορεί να μην έχεις τις γνώσεις ενός interior designer, μπορεί όμως να νιώθεις ότι κάτι δεν πάει καλά με το χώρο σου.  

Η interior designer Σοφία Στέλλα Σώσειλου σου επισημαίνει ποια είναι τα πιο συχνά λάθη στην διακόσμηση του σπιτιού και σου εξηγεί πως μπορείς με εύκολο τρόπο να τα αλλάξεις!!!

Γιατί κακά τα ψέματα, η αισθητική του χώρου στον οποίο περνάμε πολλές ώρες παίζει ρόλο στην ψυχολογία μας…

 

“Η αισθητική των Ελλήνων έχει καλυτερέψει πολύ τις τελευταίες δεκαετίες. Παρ’ όλα αυτά υπάρχουν ακόμη πολλοί που υποκύπτουν σε διακοσμητικά λάθη” παρατηρεί η Σοφία Στέλλα Σώσειλου.

 

ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΛΑΘΗ

-Προσοχή στα πολλά έπιπλα! Λίγα και καλά…

 

Αρχικά, λόγω κυρίως παλαιών καταβολών, πολλοί εξακολουθούν να πνίγουν τους χώρους τους με πολλά έπιπλα και ποικιλόμορφα διακοσμητικά. Ιδιαίτερα όταν τα σπίτια είναι μικρά, οι χώροι πρέπει να αναπνέουν.

Δεν χρειάζονται τα “χιλιάδες” βοηθητικά τραπεζάκια και οι κονσόλες χωρίς νόημα γεμάτα μπιμπελό. Πρέπει να μην φοβούνται να τα δίνουν και να αφήνουν λίγα και καλά.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε