Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Ποια ήταν η πρώτη δουλειά των σταρ;

Δείτε τι έκαναν πριν γίνουν αυτό που είναι, επιβεβαιώνοντας ότι όλοι ξεκινούν από…χαμηλά!

Η Jennifer Aniston παίζει δίπλα σε καταξιωμένους συμπρωταγωνιστές και βγάζει πολλά εκατομμύρια από κάθε της ταινία. Στο παρελθόν όμως χρειάστηκε να δουλέψει σε telemarketing για να τα βγάλει πέρα. Για κάποιο διάστημα, ήταν και το κορίτσι των Nutri-Systems.


Ο Matthew McConaughey πριν πρωταγωνιστήσει σε μεγάλεις κινηματογραφικές επιτυχίες έκανε μία πραγματικά δύσκολη δουλειά. Έβγαζε τα πρώτα του έξοδα καθαρίζοντας κοτέτσια! 


Ο Brad Pitt αναγκαζόταν να φορέσει κοστούμι κοτόπουλου δουλεύοντας σε ένα μεξικάνικο εστιατόριο. Αυτό δεν ήταν όμως το μόνο πράγμα που χρειάστηκε να κάνει. Παράλληλα με την μεγάλη του αγάπη την υποκριτική, μετακινούσε ψυγεία και έκανε τον σωφέρ σε λιμουζίνες κι άλλες ανάλογες δουλειές.


Η βασίλισσα της pop μουσικής, Madonna, εδώ και δεκαετίες μονοπωλεί το ενδιαφέρον του κοινού με τις καλλιτεχνικές της δραστηριότητες. Μεγάλες επιτυχίες και μεγάλη περιουσία είναι το αποτέλεσμα τόσων χρόνω δουλειάς. Όλα όμως ξεκίνησαν από την εφηβεία της που δούλευε στα Dunkin’ Donuts . Έπειτα ξεκίνησε τον χορό και το μόντελινγκ, για να φτάσει σήμερα στην κορυφή!


Ο Tom Cruise εργαζόταν ως παιδί για τα θελήματα σε ξενοδοχείο και κουβαλούσε τις βαλίτσες και τις τσάντες των πλούσιων πελατών. Σήμερα είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο ακριβοπληρωμένα ονόματα του Hollywood.


Η Julia Roberts από μικρή ήθελε να γίνει κτηνίατρος αλλά την κέρδισε η υποκριτική. Έπειτα από μια παροδεία προεκλογικής εκστρατείας στην οποία συμμετείχε η διάσημη ηθοποιός διάλεξε ποιό θα ήταν το επάγγελμά της. Παρόλα αυτά χρειάστηκε για λίγο να κάνει την παγωτατζού. Επίσης, για να εξασφαλίσει κάποια παραπάνω λεφτά εργάστηκε και σε κατάστημα με αθλητικά παπούτσια.


Ο Michael Douglas προέρχεται από εύπορη και διάσημη οικογένεια. Αυτό όμως δεν του εξασφάλισε την άνεση ως παιδί αφου έπρεπε να δουλέψει για να έχει τα δικά του λεφτά.Έτσι, έπιασε δουλειά σε ένα βενζινάδικο.


Ο Danny DeVito έχει υποδυθεί πολλούς ρόλους στην μεγάλη καριέρα του. Στην ζωή του χρεάστηκε να παίξει τον ρόλο του κομμωτή αφού βοηθούσε για κάποιο χρονικό διάστημα στο κομμωτήριο της αδερφής του. Πριν τον δούμε στην μεγάλη οθόνη, ο ηθοποίος χρησιμοποιούσε βούρτσες, ψαλίδια και πιστολάκια για να φτιάχνει μαλλιά.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε