Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Ποιο διάσημο μοντέλο απέβαλε στον 5ο μήνα;

Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκονται το διάσημο μοντέλο και ο σύντροφός της

”Η Κelly χρειάζεται χρόνο για να θρηνήσει”, δήλωσε ο σύντροφος της Kelly Brook, Thom Evans. Η Kelly απέβαλε καθώς βρισκόταν στον πέμπτο μήνα κύησης και αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Το 31χρονο εντυπωσιακό μοντέλο, μεταφέρθηκε εσπευσμένα, την προηγούμενη εβδομάδα, στο νοσοκομείο όπου δυστυχώς απέβαλε. Η ίδια είχε μιλήσει για την εγκυμοσύνη της, μόλις τρεις μήνες μετά την ανακοίνωση του δεσμού της με τον διεθνή παίκτη του ράγκμπι.

”Χθες βράδυ η δεσποινίς Brook ξεκουραζόταν στη φάρμα της στο Kent. Η ίδια και ο Thom βρίσκονται σε πολύ δυσάρεστη κατάσταση”, δήλωσε στην Daily Mail εκπρόσωπός της. Και συνέχισε: ”Το ζευγάρι ζητά να σεβαστούν όλοι τον πόνο τους και την ιδιωτική τους ζωή, αυτήν την τόσο οδυνηρή στιγμή. Δεν θα υπάρξουν περισσότερα σχόλια.”

Φίλος του ζευγαριού είπε με τη σειρά του: ”Η Kelly είναι συντετριμμένη, βρίσκεται στο σπίτι της και την φροντίζουν η μητέρα της, Sandra, και ο Thom. Δεν υπάρχει τίποτα να πεις σε ένα τόσο τραγικό γεγονός και το μόνο που η ίδια χρειάζεται αυτή τη στιγμή είναι να μείνει μόνη και να θρηνήσει.”

Διάβασε εδώ περισσότερα

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε