Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ποιο είναι το πρόσωπο-έκπληξη που έρχεται για να καθίσει στην κριτική επιτροπή του νέου σόου του ΑΝΤ1;

Ποιο είναι το πρόσωπο-έκπληξη που έρχεται για να καθίσει στην κριτική επιτροπή του νέου σόου του ΑΝΤ1;

Ένας ανατρεπτικός, θεότρελος – με την καλή έννοια πάντα – μα πάνω απ ΄όλα ταλαντούχος άνθρωπος έρχεται για να προστεθεί στην ομάδα που στήνουν οι Αντεννικοί για να στελεχώσουν το νέο λαμπερό σόου που ετοιμάζουν.

Παραδοσιακά όπως γίνεται πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, ο χορός της ονοματολογίας σε σχέση με το ολοκαίνουργιο σόου του ΑΝΤ1 , “Your face sounds familiar”, καλά κρατεί… Πολλά είναι τα ονόματα των εγχώριων celebrity που έχουν πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων και ακόμα περισσότερα είναι εκείνα που φιγουράρουν ολημερίς τόσο στο Internet, όσο και στον έντυπο Τύπο, ως τα επικρατέστερα για να στελεχώσουν την νέα αυτή λαμπερή τηλεοπτική πρόταση των Αντεννικών.

Παρόλα αυτά, η αλήθεια είναι πως λίγοι θα είναι τελικά εκείνοι που θα φτάσουν στην πηγή, θα πιουν και νερό. Και πιο συγκεκριμένα; Οι συμμετέχοντες θα είναι όλοι κι όλοι οκτώ και η επιτροπή πιθανότατα τετραμελής. Σύμφωνα ,λοιπόν, με τις αποκλειστικές πληροφορίες του “TLIFE”, σε ότι έχει να κάνει με την κριτική επιτροπή, έχουμε ανατροπές.

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε