Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ποιοι σάρωσαν στα World Music Awards!

Οι Scorpions

Πραγματοποιήθηκε η λαμπερή απονομή των μουσικών βραβείων στο Μόνακο με τους τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες να δίνουν το παρόν.

Οι περισότεροι από τους τραγουδιστές έφυγαν από την τελετή απονομής με ένα μεγάλο χαμόγελο αφού κατάφεραν να αποσπάσουν έστω κι ένα βραβείο.

O Tommy Hilfiger

Τα περισσότερα σε αριθμό βραβεία κέρδισε η εκκεντρική Lady Gaga, η οποία βρίσκεται στα πλαίσαι της παγκόσμιας περιοδείας της και δεν κατάφερε να είναι στην Γαλλία για να παραλάβει τα πέντε βραβεία της. Συγκεκριμένα κέρδισε για το καλύτερο single παγκοσμίως, για το καλύτερο album, τον καλύτερο pop/rock καλλιτέχνη, τον καλύτερο πρωτοεμφανιζόμενο και τον best selling Αμερικανό καλλιτέχνη.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα, οι U2 πήραν το βραβείο για τον καλύτερο rock καλλιτέχνη, το βραβείο DJ πήρε ο David Guetta, το βραβείο “Rock legends” παρέλαβαν οι Scorpions.

Ο David Guetta

Ανάμεσα στους κερδισμένους ήταν επίσης  οι Back Eyed Peas που πήραν τρία βραβεία και η Jennifer Lopez που με μια τιμήθηκε για τη συνολική της προσφορά στη μουσική βιομηχανία ενώ τραγούδησε τις επιτυχίες της επάνω στη σκηνή!

H Jennifer Lopez

Στην διοργάνωση βρέθηκαν πολλοί celebrities όπως Paris Hilton, Hayden Panettiere, Michelle Rodriguez, Andrea Bocelli, Robin Gibb, Akon, Rachel Hunter, Peter Andre, Deborah Cox, Karolina Kurkova, Ian Somerhalder, Victoria Silvstedt.

H Paris και Nikki Hilton

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε