Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ποιος είναι ο έρωτας της Χρ. Παππά που θα γνωρίσουμε στην εκπομπή Real Housewives;

Την Χριστίνα Παππά θα την δούμε σύντομα στην εκπομπή “Τhe Real Housewives” και το TLIFE αποκαλύπτει ποιος είναι ο άντρας που της έχει κλέψει την καρδιά…

Την Χριστίνα Παππά θα την δούμε σύντομα στην εκπομπή “The Real Housewives” μαζί με τις Αννίτα Ναθαναήλ, η Ορθούλα Παπαδάκου, Φώφη Μαστροκώστα, η Ιωάννα Σουλιώτη και τη σχεδιάστρια μόδας Τζο Τόγκου.
.
Όπως ήδη έχει εξομολογηθεί η ίδια στην “Πρωινή Μελέτη”, είναι ερωτευμένη και μάλιστα μ’ένα καρκίνο στο ζώδιο … Στα πρώτα γυρίσματα της εκπομπής θα δούμε να μιλάει μαζί του στο τηλέφωνο και στη συνέχεια θα αποκαλυφθεί ο έρωτάς της…

Ο λόγος για τον 29χρονο δικηγόρο από τον Βόλο, Γιάννη Παπαποστόλου, που η μεγάλη του αγάπη είναι η μουσική. Είναι γνωστό ότι η γοητευτική ηθοποιός έχει πολύ καλές σχέσεις με την όμορφη πόλη της Θεσσαλίας, αφού εκεί μένουν και οι γονείς της και τους επισκέπτεται συχνά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του TLIFE, ο νεαρός δικηγόρος επισκέπτεται συχνά την πρωτεύουσα αλλά και η Χριστίνα Παππά τον Βόλο. Είναι μαζί περίπου δύο χρόνια και περνάνε πολύ καλά.

Πηγαίνουν παντού μαζί και φυσικά και στις παντός είδους διακοπές τους είναι αχώριστοι! Τόσο ο Γιάννης όσο και η Χριστίνα έχουν ταιριάξει με τις παρέες που έχει ο καθένας από τη μεριά του.

Δεν είναι λίγες οι φορές που τους βλέπουμε να κυκλοφορούν σε πολλά από τα κοσμικά μέρη της Αθήνας ενώ ο ίδιος είναι δίπλα σε κάθε βήμα της Χριστίνας Παππά.

Διάβασε περισσότερα για το ζευγάρι μόνο στο TLIFE!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε