Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Ποιος είναι ο μυστηριώδης αστρολόγος που έχει κατακτήσει το διαδίκτυο;

Ο Λαέρτης είναι ο αστρολόγος που εμπιστεύονται οι διάσημοι και που έχει κάνει χαμό στο διαδίκτυο! Γνώρισέ τον στο TLIFE

Ποιος είναι αστρολόγος που έχει κατακτήσει το διαδίκτυο και κυριολεκτικά “τα σπάει” στις προτιμήσεις των VIP και όχι μόνο; Αν δεν τον έχεις ανακαλύψει κι εσύ (πράγμα δύσκολο) ευκαιρία να τον γνωρίσεις σήμερα στο TLIFE! Ο λόγος για τον Λαέρτη, που μπορείς να βρεις στην κατηγορία ZΩΔΙΑ .

O Λαέρτης μελετά την Αστρολογία, την Αριθμολογία και τη δύναμη της τράπουλας Ταρώ, εδώ και 20 χρόνια. Οι ικανότητές του έχουν αναγνωριστεί από διάσημα άτομα, αλλά και απλούς ανθρώπους, και θέλω να βοηθήσει κι εσένα. Σε κάθε ευκαιρία αξιοποιεί τις ικανότητές του για να σε βοηθήσει να ανακαλύψεις το θετικό και συναρπαστικό σου μέλλον. Το ζητούμενο του ήταν και είναι να βοηθάει με τις προβλέψεις του και να κάνει τον κόσμο να δει την πραγματικότητα και τι θα συμβεί στο μέλλον. Ακόμη κι αν κάποια πράγματα που λέει να αφήνουν έκπληκτο τον ενδιαφερόμενο, θέλει να γνωρίζει ότι είναι η απόλυτη αλήθεια εκ μέρους του και αυτό είναι που θα τον βοηθήσει να κάνει ένα βήμα πιο πέρα στη ζωή του.

O ίδιος μίλησε στο TLIFE και μας αποκάλυψε όλα όσα θα θέλουμε να ξέρουμε για τον άνθρωπο που μπορεί και κάνει πολλούς VIP να μένουν ικανοποιημένοι από τις προβλέψεις του.

Πότε και πώς ξεκίνησες να ασχολείσαι με τη μελέτη των άστρων και των αριθμών;

Την τράπουλα της Ταρώ την ανακάλυψα σε πολύ μικρή ηλικία, καθώς η μητέρα μου ήταν αυτή που με μύησε στη δύναμή της. Η Αστρολογία ήρθε μεταγενέστερα στην ζωή μου και ικανοποίησε περισσότερο την περιέργειά μου στις βαθύτερες έννοιες και απορίες του ανθρώπινου στίγματος και εξέλιξης.

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε