Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Ποιος ήταν ο 30χρονος Ν. Γιγουρτάκης που έφυγε ξαφνικά – Τι λένε οι φίλοι του

Ολόκληρο τον καλλιτεχνικό κι επιχειρηματικό κόσμο συγκλόνισε το πρωί της Τετάρτης ο ξαφνικός θάνατος του γνωστού επιχειρηματία Νίκου Γιγουρτάκη.

Ολόκληρο τον καλλιτεχνικό κι επιχειρηματικό κόσμο συγκλόνισε το πρωί της Τετάρτηςο ξαφνικός θάνατος του γνωστού επιχειρηματία Νίκου Γιγουρτάκη.

Ο Νίκος ήταν μόλις 30 ετών όταν άφησε την τελευταία του πνοή σε νυχτερινό κέντρο της Γλυφάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες ο θάνατός του προήλθε από ανακοπή καρδιάς και διαπιστώθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας όπου μεταφέρθηκε.

Το TLIFE επικοινώνησε με την καλή του φίλη Ντορέττα Παπαδημητρίου η οποία ήταν πολύ στενοχωρημένη ώστε να καταφέρει κάνει δηλώσεις και με τον ηθοποιό κι επιχειρηματία Κώστα Σόμμερ:

Με τον Νίκο υπήρξαμε πολύ καλοί φίλοι. Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό που έγινε. Ήταν ένα τρομερό, πάρα πολύ καλό παιδί. Εδώ στη Γλυφάδα που είμαστε εμείς όλοι γνωστοί μεταξύ μας έχουμε παγώσει στο άκουσμα της είδησης πραγματικά. Χάσαμε τη μιλιά μας. Τον είδα χθες μάλιστα! Ήταν μια χαρά. Δεν παραπονιόταν για κάτι… Ήταν ένα υγιέστατο παιδί, πολύ δυνατό, με τις προπονήσεις του, ήταν όλα μια χαρά. Ήταν πολύ ξαφνικό. Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε.”

Ακόμα και λίγες ώρες πριν από τον άδικο χαμό του , όπως είχε ο ίδιος ο Νίκος γράψει στο facebook του, βρισκόταν σε γνωστό εστιατόριο της Γλυφάδας για γεύμα ενώ τρεις ώρες μετά κατευθύνθηκε προς το γυμναστήριο, όπου πήγαινε συχνά μιας και αγαπούσε πολύ τη γυμναστική.

Το τελευταίο αντίο στον Νίκο Γιγουρτάκη, θα πούνε οι φίλοι και οι συγγενείς του την Παρασκευή.

Ο Νίκος ήταν ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου ”Romeo”. Η ιστορία και η σχέση της οικογένειας με τα κέντρα διασκέδασης ξεκίνησε από τον παππού του, από τον οποίο είχε πάρει και το όνομά του, σύμφωνα με συνέντευξη που είχε δώσει ο ίδιος. Στη συνέχεια ανέλαβε ο πατέρας του, που χάραξε τη δική του πορεία. Εξάλλου, αλλάζουν οι εποχές. Ο ίδιος βρήκε μια έτοιμη δουλειά, όπως έλεγε, και ένα όνομα που έχει μια ιστορία κι εννοείται ότι βοήθησε. Η ασχολία του με τα μαγαζιά ήταν κάτι που έκανε με ευχαρίστηση, αφού ανέκαθεν του άρεσε η νυχτερινή ζωή! Ο Νίκος έχει κι έναν αδερφό, τον Γιώργο Γιγουρτάκη, γνωστός κυρίως ως Τζο Τζο.

Περισσότερες φωτογραφίες και λεπτομέρειες για τη ζωή του Νίκου Γιγουρτάκη στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε