Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 31 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ποιος λατρεμένος ηθοποιός από την εποχή του χρυσού, ελληνικού κινηματογράφου, επιστρέφει στους δέκτες μας ;

Ποιος λατρεμένος ηθοποιός από την εποχή του χρυσού, ελληνικού κινηματογράφου, επιστρέφει στους δέκτες μας ;
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 07.11.2012 | 20:30

tlife

Πρόκειται για έναν από τους πιο αγαπημένους μας ηθοποιούς ! Πρόκειται για έναν ηθοποιό που με το ταλέντο και το ταμπεραμέντο του έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές και έχει γράψει την δική του χρυσή ιστορία στον πολιτισμό του τόπου μας.

Πρόκειται για έναν από τους πιο αγαπημένους μας ηθοποιούς. Η' μάλλον για να ακριβολογώ, πρόκειται για έναν ηθοποιό τον οποίο όλοι έχουμε λατρέψει, μιας και με το χιούμορ και το ταμπεραμέντο του έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές.

Ο γνωστός ηθοποιός σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, ετοιμάζεται για να επιστρέψει δριμύτερος στους δέκτες μας. Βλέπετε, οι Megaλικοί τον έχουν πλησιάσει και του έχουν προτείνει να συμμετέχει στην νέα, φιλόδοξη κωμική σειρά που ετοιμάζουν.

Τον φλερτάρουν ,λοιπόν, έντονα για να του δώσουν έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην μεταφορά αλά ελληνικά της ισπανικής κωμωδίας "Con El Culo Al Aire", ενώ για τους υπόλοιπους βασικούς ρόλους έχουν ακουστεί επίσης και τα ονόματα των : Ιεροκλή Μιχαηλίδη, Γεράσιμου Γεννατά, Μάριου Αθανασίου, Φωτεινής Τσακίρη και Ιζαμπέλας Κογιεβίνα!

Τέλος, οι Βασίλης Σπηλιόπουλος και ο Άγγελος Χασάπογλου διασκευάζουν το σενάριο και ο Βασίλης Θωμόπουλος έχει αναλάβει την σκηνοθεσία !

Για να δούμε αν μάντεψες σωστά για το ποιος είναι...

ΜΟΔΑ | ΟΜΟΡΦΙΑ | ΝΕΑ | FITNESS | ΣΥΝΤΑΓΕΣ | ΣΧΕΣΕΙΣ

Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο