Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ποιος σκοπεύει να επιτεθεί στην Beckham και γιατί;

Ποιος σκοπεύει να επιτεθεί στη Victoria;

 Η Victoria μάλλον θα το σκεφτεί καλά πριν ξανακυκλοφορήσει στους δρόμους του Λονδίνου φορώντας κάποιο αξεσουάρ από αληθινή γούνα ζώου!

Η φιλοζωική οργάνωση PETA έχει ήδη στείλει ένα DVD στη Βρετανή σχεδιάστρια μόδας προσπαθώντας να την πείσει να αποχωριστεί κάθε ρούχο και αξεσουάρ κατασκευασμένο από γνήσια γούνα. Στο δελτίο τύπου που εξέδωσε η PETA αναφέρεται:
 
“Δεν πιστεύουμε ότι η Victoria έχει επιλέξει συνειδητά να αγνοεί τα δικαιώματα των ζώων, όμως ήταν πραγματικά δύσκολο να φτάσει το μήνυμα μας σε εκείνη μέσω του μεγάλου λαβύρινθου βοηθών της. Κανένας άνθρωπος με μια ουγκιά συμπόνοιας δεν θα έβλεπε το video της PETA και μετά θα συνέχιζε να φοράει αξεσουάρ κατασκευασμένα από δέρμα εξωτικών ζώων! Με όλες τις πολυτελείς εναλλακτικές που έχει στη διάθεση της, δεν έχει καμία δικαιολογία να συμπεριλαμβάνει γνήσιο δέρμα στη συλλογή της.”

Οι φήμες για επίθεση με ένα κουβά από αίμα ζώου στην επόμενη επίσημη επίσκεψη της Victoria έχουν πληθύνει επικίνδυνα! Παραμένουν αδιασταύρωτες αλλά δεδόμενου ότι έχουν διαρρεύσει σε βρετανικά έντυπα όπως η  Daily Mail και η Vogue, η κυρία Beckham… πρέπει να λάβει τα μέτρα της!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε