Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Πως γιόρτασε τα γενέθλιά της η Ε. Μενεγάκη

Η ωραία Ελένη έκλεισε την Παρασκευή που μας πέρασε τα 41 της χρόνια. Πώς γιόρτασε τα γενέθλιά της;

Την Παρασκευή που μας πέρασε η Ελένη Μενεγάκη γιόρτασε τα 41α της γενέθλια. Η ατμόσφαιρα στην εκπομπή της ήταν πολύ γιορτινή ενώ οι συνεργάτες της και οι τηλεθεατές της έδιναν τις ευχές και τα δώρα τους μέχρι και τη λήξη του προγράμματος.

Ωστόσο το πάρτι για την ξανθιά παρουσιάστρια ξεκίνησα όταν επέστρεψε σπίτι, όπου την περίμεναν τα τρία αγγελούδια της με δώρα και χαμόγελα. Σύμφωνα με το περιοδικό HELLO! η Ελένη προτίμησε να περάσει αυτή την ημέρα με τα παιδιά της, μαγειρεύοντας και δοκιμάζοντας λιχουδιές.

Σύμφωνα όμως με το περιοδικό Ciao όταν βράδιασε και τα παιδιά πήγαν για ύπνο, η Ελένη Μενεγάκη γιόρτασε τα γενέθλιά της με έναν διαφορετικό τρόπο. Ο αγαπημένος της Ματέο Παντζόπουλος, την πήγε σε ένα από τα πιο σικ εστιατόρια των βορείων προαστίων για να δειπνήσουν.

Η στιγμή όμως που συγκίνησε ιδιαίτερα την ωραία Ελένη, ήταν όταν ο Ματέο της προσέφερε έναν δαχτυλίδι, αξίας 10.000€. Η παρουσιάστρια εντυπωσιάστηκε τόσο πολύ που δε μπορούσε να κρύψει την χαρά της. Εξάλλου πρόκειται για ένα δαχτυλίδι που ταιριάζει πολύ με τα γούστα και το στυλ της. Ωστόσο αυτό που την συγκίνησε περισσότερο ήταν η χειρονομία.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε