Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Πώς γιορτάζουν οι διάσημοι τα γενέθλιά τους! Δες τις τούρτες τους

Οι celebrities ξέρουν να το γλεντούν στα γενέθλιά τους και επιλέγουν πάντα ξεχωριστές τούρτες για να γιορτάσουν…

Οι διάσημοι της ξένης showbiz ξέρουν να περνούν καλά στη γενέθλιά του και πάντα οργανώνουν μικρές πάρτι για να το γιορτάσουν. Την παράσταση πάντα κλέβουν όμως, οι πρωτότυπες τούρτες που επιλέγουν. Δες πως γιορτάζουν τα γενέθλιά τους μερικοί από του celebrities.

H Εva Longoria που μετά το χωρισμό της με τον Tony Parker έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του γοητευτικού Eduardo Cruz, γιόρτασε τα 36α γενέθλιά της σε ένα μεγάλο πάρτυ στο Λας Βέγκας. Η τούρτα της είχε χρώμα ροζ και ήταν πολύ ψηλή που ξεπερνούσε το ύψος της. Είχε πάνω της με μεγάλα γράμματα, σχεδιασμένο ένα Happy Birthday Eva και ήταν διακοσμημένη με λουλούδια.

Η ίδια βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που γιορτάζει με ένα μεγάλο πάρτυ τα γενέθλιά της. Το 2006 είχε γιορτάσει μαζί με φίλους της και έσβησε τα κεράκια σε μια ολόλευκη τούρττα με κόκκινα λουλούδια, ενώ το 2008 η Eva Longoria φωτογραφήθηκε την ώρα που έσβηνε το κεράκι σε μια τεράστια σοκολατίνα.

Ανάμεσα στους διάσημους που διοργανώνουν πάρτυ για τα γενέθλιά τους είναι και η Rihanna. H νεαρή τραγουδίστρια γιόρτασε τα γενέθλιά της και έσβησε τα 23 κεράκια της τούρτας της, την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου σε μια έπαυλη στην περιοχή Calif του Beverly Hills. Το πάρτι είχε φιλοσοφία “Barbados” με τα cupcakes να είναι διακοσμημένα με τη σημαία της χώρας καταγωγής της Rihanna.

Δες εδώ περισσότερα

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε