Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Πώς πήγε η υποψηφιότητα του Σάκη στα βραβεία του MTV;

Ο τραγουδιστής έδινε χθες την δική του μάχη…

Ο Σάκης Ρουβάς μπορεί να μην κατέβηκε στις εκλογές αλλά ήταν υποψήφιος! Ο λόγος για τα ευρωπαϊκά μουσικά βραβεία MTV European Music Awards. O τραγουδιστής ψηφίστηκε για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στα φετινά βραβεία στην κατηγορία Best European Act.

Τα βραβεία απονεμήθηκαν σε μία φαντασμαγορική βραδιά που διοργάνωσε το μεγάλο μουσικό κανάλι στo Caja Magica της Μαδρίτης. Ωστόσο ο Σάκης δεν κατόρθωσε να πάρει το βραβείο αφού βρέθηκε να συναγωνίζεται άλλους 20 καλλιτέχνες από όλη την Ευρώπη. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν ο Enrique Iglesias, η Marina and the Diamonds, η Inna, ο Dima Bilan και ο Marco Mengoni ο οποίος κέριδσε το βραβείο.

Παρουσιάστρια της λαμπερής βραδιάς ήταν η ηθοποιός Eva Longoria, η οποία μάλιστα, εμφανίστηκε με παραπάνω από μία δημιουργίες της Victoria Beckham!

Φυσικά λαμπερά ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής βρέθηκαν στην βραδιά μεταξύ των οποίων ήταν η Katy Perry, η Lady Gaga, η Miley Cyrus, η Rihanna, o Justin Bieber και πολλοί άλλοι.

Από τα βραβεία που ξεχώρισαν ήταν αυτό του Bon Jovi, για την προσφορά του ως Παγκόσμιο Είδωλο ενώ τα περισσότερα απέσπασε η εκκεντρική Lady Gaga με τρία βραβεία αφήνοντας πίσω τον Justin Bieber να κερδίζει δύο!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε