Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 30 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Πόσο θα επηρεάσει η super Πανσέληνος την βραδιά των εκλογών!

Πόσο θα επηρεάσει η super Πανσέληνος την βραδιά των εκλογών!
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 02.05.2012 | 13:05
Πρώτη δημοσίευση: 02.05.2012 | 13:05

tlife

Η σούπερ πανσέληνος και η αντίθεση Ερμή Κρόνου δεν αποτελούν τους καλύτερους οιωνούς για την εκλογική βραδιά.

Λίγες μόλις μέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες της πιο αμφίρροπης και σημαντικής εκλογικής αναμέτρησης μετά τη μεταπολίτευση και η ρευστότητα αποτελεί την επικρατέστερη «τάση» της κάλπης! 
 
Είναι αλήθεια, το γεγονός ότι η επιλογή εκείνης της ημέρας για τη διεξαγωγή των εκλογών μόνο «επιτυχής» δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Μιλώντας την απλή αστρολογική γλώσσα, ούτε η super Πανσέληνος της 6ης Μαΐου, ούτε η αντίθεση Ερμή-Κρόνου αποτελούν τους καλύτερους οιωνούς!
 
Μάλιστα, με δεδομένο το γεγονός ότι το φαινόμενο της super Πανσελήνου συνοδεύεται αρκετά συχνά τόσο με γεωφυσικές όσο και με πολιτικές αναταραχές, καταλαβαίνει κανείς τη σημασία που έχει το συγκεκριμένο φαινόμενο το οποίο μάλιστα γίνεται με ακρίβεια την ώρα που ανοίγουν οι κάλπες στην Ελλάδα (Στη 16η μοίρα του Σκορπιού, στις 6:35 τοπική ώρα Ελλάδας). 


ΜΕ ΤΗΝ (SUPER) ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ!!
 
Παραδοσιακά στην Αστρολογία η Σελήνη ανάμεσα σε άλλα σημαίνει τη μάζα, το πλήθος το λαό. Η θέση της Σελήνης στο Σκορπιό από μόνη της (δίχως να συνυπολογίσουμε την Πανσέληνο) δείχνει τον έντονο προβληματισμό με τον οποίο θα προσέρθουν οι εκλογείς στις κάλπες. Η Σελήνη, που βρίσκεται σε θέση πτώσης στο συγκεκριμένο ζώδιο, αναδεικνύει την αβεβαιότητα που «κουβαλά» ένα μεγάλο μέρος του εκλογικού σώματος, το οποίο θα αποφασίσει «κυριολεκτικά» μέσα στο παραβάν!! Μάλιστα, δεδομένης της «φύσης» του Σκορπιού (παραδοσιακά ζώδιο της «εκδίκησης», του θανάτου και της αναγέννησης, του τέλους και της αρχής) όλα δείχνουν ότι στην πλειοψηφία της η ψήφος των αναποφάσιστων θα είναι ψήφος εκδίκησης, οργής και θυμού! 
 
 
 

ΜΟΔΑ | ΟΜΟΡΦΙΑ | ΝΕΑ | FITNESS | ΣΥΝΤΑΓΕΣ | ΣΧΕΣΕΙΣ

Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο