Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Πού αποφάσισε να γεννήσει η Victoria Beckham και γιατί;

Τι όνομα θα δώσει στην κορούλα της;

H Victoria Beckham έχει προγραμματίσει τα πάντα για την ημέρα της γέννησης της μικρής της πριγκίπισσας και μπορεί εκείνη και ο David να είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ζευγάρια της Αγγλίας, φαίνεται όμως, πως προτίμησαν να φέρουν στον κόσμο την κορούλα τους στην Αμερική.

Μάλιστα, σύμφωνα με την Daily Mail, η μέλλουσα -για 4η φορά- μαμά, έχει ήδη υπολογίσει τα πάντα κι έχει κάνει τις απαραίτητες κινήσεις για τις 4 Ιουλίου, που θα έρθει στον κόσμο η πρώτη της κορούλα με καισαρική τομή. Η απόφαση αυτή λήφθηκε από την οικογένεια Beckham για να τιμήσουν την Αμερική, μιας και τα τελευταία 4 χρόνια τους ”φιλοξενεί”, αλλά αρνούνται τα δημοσιεύματα που τους θέλουν να δίνουν το όνομα ”Ατλάντα” στην μικρή.

Εκπρόσωπός τους, δήλωσε στην MailOnline: ”Δεν είναι μυστικό το γεγονός ότι η Victoria θα γεννήσει στην Αμερική. Δεν θα επιβεβαιώσουμε την ημερομηνία γέννησης του μωρού, αν και οι αρχές Ιουλίου είναι σωστή πρόβλεψη. Οι δυο τους έχουν κάνει μία λίστα με πιθανά ονόματα για την μικρή, αλλά θα αποφασίσουν οριστικά, μόλις την αντικρύσουν. Το όνομα ”Ατλάντα” δεν βρίσκεται στη λίστα αυτή.”

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε