Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Που διασκέδασαν Ρέμος- Υβόννη!

Εκτός από το ζευγάρι, πολλοί ήταν οι επώνυμοι που διασκέδασαν αυτή την εβδομάδα σε γνωστό νυχτερινό κέντρο.Δες φωτογραφίες

Πολλοί επώνυμοι διασκέδασαν αυτή την εβδομάδα στο TEATRO Music Hall, όπου εμφανίζεται ο Βασίλης Καρράς με την Έλλη Κοκκίνου, την Μαρία Ιακώβου και τους Αλχημιστές. Ο Αντώνης Ρέμος με την Υβόννη Μπόσνιακ και αρκετούς φίλους διασκέδασαν εκεί. Μάλιστα, σύμφωνα με το ”HELLO”, το ζευγάρι ερωτευμένο όσο ποτέ, συγκατοικεί εδώ κι ένα μήνα στο σπίτι του Αντώνη στη Γλυφάδα.

Η Έλλη Κοκκίνου κατά την διάρκεια του λαϊκού της προγράμματος έκανε μια παύση λέγοντας χαρακτηριστικά ”Θέλω να χαιρετήσω έναν καταπληκτικό συνάδελφο μου τον Αντώνη Ρέμο, που είμαι τρελή τρελή θαυμάστρια του και να τον καλωσορίσω. Σʼ αγαπώ, σε γουστάρω τρελά, και το ”Είναι Στιγμές”, είναι το αγαπημένο μου. Το έχω δηλώσει δημοσίως. Σε ευχαριστώ που είσαι απόψε κοντά μας και λέω τώρα να έρθω λίγο εκεί που είσαι να τραγουδήσουμε”. Και κάπως έτσι κατευθύνθηκε στο πριβέ χώρο του TEATRO όπου βρισκόταν ο Αντώνης Ρέμος και τραγούδησε το τραγούδι που ζήτησε η Έλλη Κοκκίνου.

Αλλά και η Αγγελική Ηλιάδη,που πέρυσι εμφανίζονταν δίπλα στον Βασίλη Καρρά στον ίδιο χώρο, διασκέδασε μαζί με την παρέα της και τραγούδησε μαζί με την Έλλη τις επιτυχίες της ”Χαμογελώ και προχωράω” αλλά και ”Τη μοναξιά φοβάμαι”.

Το ίδιο βράδυ διασκέδασε εκεί και ο παρουσιαστής Δημήτρης Ουγγαρέζος, η ηθοποιός Ελένη Φιλίνη , η ραδιοφωνική παραγωγός Γιώτα Τσιμπρικίδου, ο ηθοποιός Μιχάλης Ιατρόπουλος αλλά και ο φωτογράφος Σπύρος Πώρος με την σύζυγο του.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε