Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Πού γλέντησαν ο Νίκος Βέρτης με τον Θοδωρή Ζαγοράκη;

Σε γνωστό νυχτερινό κέντρο βρέθηκαν να διασκεδάζουν ο γνωστός τραγουδιστής και ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ.

Παρέλαση επωνύμων στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά ο Γιώργος Μαζωνάκης έγινε το περασμένο Σάββατο. Πολλά γνωστά ονόματα της ελληνικής showbiz, βρέθηκαν στο “Βοτανικό” και γλέντησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

 
Στα πρώτα τραπέζια βρέθηκε και ο Νίκος Βέρτης που πήγε να διασκεδάσει μαζί με την παρέα του. Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Γιώργος Μαζωνάκης πήγε στο τραπέζι του και τραγούδησε μαζί του μοναδικές επιτυχίες. Ο κόσμος που ήταν εκεί απόλαυσε τους δυο καλλιτέχνες σε μοναδικά ντουέτα, να κλείνουν το πρόγραμμα στις 6 το πρωί.
 
Μάλιστα, κάποια στιγμή, ο Νίκος Βέρτης που φάνηκε να διασκεδάζει πολύ, δήλωσε από το μικροφώνο ότι ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι ο τραγουδιστής που απολαμβάνει να βλέπει live …
 
Ανάμεσα στους θαμώνες του μαγαζιού ήταν και άλλα ονόματα της ελληνικής showbiz, όπως ο Κώστας Φραγκολιάς και ο Άλκης Κούρκουλος. Ακόμη, το πρόγραμμα φάνηκαν να παρακολούθησαν διακριτικά ο Θοδωρής Ζαγοράκης με την σύζυγό του Ιωάννα Λίλη.

 
Το κέφι κράτησε ως τις πρώτες πρωινές ώρες και οι παρευρισκόμενοι γλέντησαν για τα καλά, ακούγοντας το πρόγραμμα που είχε ετοιμάσει ο Γιώργος Μαζωνάκης, με την Πάολα, τους Vegas και τον Νικηφόρο!
 

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε