Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Πού θα γιορτάσουν οι διάσημοι την Πρωτοχρονιά! Οι ευχές τους στο TLIFE για το 2012!

Τι εύχονται οι επώνυμοι για το νέο χρόνο;

Στην Αθήνα φαίνεται πως θα περάσουν τη φετινή Πρωτοχρονιά οι περισσότεροι επώνυμοι της ελληνικής showbiz. Οι εμφανίσεις στο θέατρο και τα νυχτερινά κέντρα θα έχουν την τιμητικοί τους και πολλοί θα βρεθούν μετά την αλλαγή του χρόνου στη σκηνή. Η ημέρα της Πρωτοχρονιάς πάντως θα είναι αφιερωμένοι στα αγαπημένα τους πρόσωπα και τις οικογένειές τους.
 
Με αφορμή τη σημερινή μέρα το TLIFE μίλησε με τους διάσημους της ελληνικής showbiz και έμαθε πού και με ποιους θα περάσουν αυτές τις γιορτινές μέρες.
 
Διάβασε όλα όσα εύχονται για την Πρωτοχρονιά οι αγαπημένοι σου celebrities μόνο στο TLIFE.
 
Δέσποινα Βανδή


 
Στην Αθήνα θα γιορτάσει την αλλαγή του χρόνου η Δέσποινα Βανδή. Η γνωστή τραγουδίστρια θα περάσει την Πρωτοχρονιά με την οικογένειά της, ενώ στην αλλαγή του χρόνου θα βρίσκεται στο Fever μαζί με τον Νίκο Οικονομόπουλο και την Έλλη Κοκκίνου.
 
Η ευχή της Δέσποινας στο TLIFE είναι: “Εύχομαι να συνεχίσετε τόσο καλά και την καινούργια χρονιά και όσο το δυνατόν με ευχάριστες ειδήσεις!”
 
Σάκης Ρουβάς


 
Στην Αθήνα θα περάσει τις διακοπές της Πρωτοχρονιάς ο Σάκης Ρουβάς μαζί με την Κάτια Ζυγούλη και τα παιδιά του. Ο γνωστός τραγουδιστής την παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα βρίσκεται στο “Αθηνών Αρένα” όπου τραγουδά με τους Onirama και την Ελένη Φουρέιρα, αλλά το μεσημέρι θα γιορτάσει οικογενειακά.
 
Ποια είναι η ευχή του για τον καινούριο χρόνο; “Η ευχή μου είναι υγεία για όλο τον κόσμο”.
 
Τι δώρο περιμένει από τον Άγιο Βασίλη; “Πίστευα στον Άγιο Βασίλη όταν ήμουν μικρός και περίμενα δώρο. Έλεγα μάλιστα και τα κάλαντα, για να βγάλω χαρτζιλίκι. Τότε ήταν ο μόνος τρόπος για να πάρουμε δώρο. Φέτος θα πει τα κάλαντα η Αναστασία”.
 
Δούκισσα Νομικού


 
Στην Αθήνα, εκτός απροόπτου, θα περάσει τις διακοπές της Πρωτοχρονιάς η Δούκισσα Νομικού. “Τις γιορτές θα περάσω οικογενειακά στην Αθήνα εκτός αν προκύψει κάτι έκτακτο. Έχει έρθει και η γιαγιά μου από την Γερμανία, που έρχεται στις γιορτές και το καλοκαίρι και είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για ένα οικογενειακό Reunion.”, ανέφερε η Δούκισσα.
 
Η ευχής της για το νέο έτος: “Εύχομαι Χρόνια Πολλά σε όλους μας. Ας ελπίσουμε το 2012 να είναι καλύτερο από το 2011 ή τουλάχιστον να μην είναι χειρότερο. Μακάρι να έχουμε πολύ αγάπη, πάνω απ’ όλα την υγεία μας, την ευτυχία μας και τη δουλειά μας.”
 

Δες πού θα περάσουν την Πρωτοχρονιά, η Νάντια Μπουλέ, ο Χρήστος Χολίδης, η Μαρία μπεκατώρου και άλλοι celebrities, μόνο στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε