Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Πού θα περάσουν οι celebrities το Πάσχα! Δες φωτογραφίες

Πού θα περάσουν οι celebrities το Πάσχα! Δες φωτογραφίες

To TLIFE έψαξε, ρώτησε και έμαθε! Ίσως οι αγαπημένοι σου celebrities σουβλίζουν αρνάκι κάπου δίπλα σου…

Παραδοσιακά και με την οικογένειά τους επιλέγουν οι περισσότεροι να περάσουν ανήμερα το Πάσχα! Αν τα οικονομικά και οι υποχρεώσεις το επιτρέπουν, σουβλίζουν αρνάκι στο χωριό τους ή σε κάποιο αγαπημένο προορισμό.

Αυτό έκαναν και οι αγαπημένοι σου celebrities! To TLIFE έψαξε, ρώτησε και έμαθε πού θα περάσουν ανήμερα το Πάσχα και με ποιους θα σουβλίσουν αρνάκι. Μπορεί κάποιος από αυτούς να είναι πολύ κοντά σου…

Θεσσαλονίκη όμορφη, γλυκιά…

Η συμπρωτεύουσα αποτελεί δημοφιλή προορισμό για διακοπές! Συνδυάζει της ανέσεις της πόλης με την ηρεμία της επαρχίας… Όσοι επιλέγουν να την επισκεφτούν, την λατρεύουν! Η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι από αυτούς που θα περάσει την Κυριακή στην ιδιαίτερη πατρίδα της.

Έχει αναχωρήσει από την Μεγάλη Πέμπτη για να περάσει τις άγιες αυτές μέρες με τους δικούς της ανθρώπους αλλά και για να κάνει τις απαραίτητε πρόβες για την πρεμιέρα με την Μαρινέλα στο Fix.


Το ίδιο έκανε και η Σίσσυ Χρηστίδου! Η Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια κάνει γιορτές με τον σύντροφό της Θοδωρή και τον γιο τους Φίλιππο αλλά και τους άλλους συγγενείς της. Άλλωστε ο τραγουδιστής των Onirama εμφανίζεται στο Politia Live οπότε έτσι κι αλλιώς τα Σαββατοκύριακα η οικογένεια Μαραντίνη ανεβαίνει στην συμπρωτεύουσα.

Διάβασε περισσότερα και δες φωτογραφίες στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε