Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Πρεμιέρα για Μάινα – Ματσούκα με πολλούς celebrities! Δες φωτογραφίες

Δες ποιοι επώνυμοι βρέθηκαν εκεί…

Πρεμιέρα στο θέατρο Αθηνών είχε χθες το βράδυ ο Στέλιος Μάινας με την Δήμητρα Ματσούκα στην παράσταση “Πορνογραφική Σχέση” που σκηνοθετεί ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης. Οι δυο πρωταγωνιστές καθήλωσαν το κοινό με τις ερμηνείες τους και κέρδισαν το θερμό χειροκρότημα του κοινού.

 

Το “παρών” στην πρεμιέρα έδωσαν πολλά ονόματα της ελληνικής showbiz. Ανάμεσά τους ήταν ο Θοδωρής Αθερίδης, η Γωγώ Μπρέμπου, ο Λάκης Λαζόπουλος, ο Πέτρος Μπούτος, η Μιρέλα Παπαοικονόμου, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ο Χάρης Ρώμας και πολλοί άλλοι.


Λίγα λόγια για την παράσταση:

 

Ένας άντρας και μια γυναίκα γνωρίζονται μέσω μιας ερωτικής αγγελίας, με σκοπό την πραγμάτωση μιας ερωτικής φαντασίωσης….

 

Οι ήρωες του έργου “Μια πορνογραφική σχέση”, περνούν από τη φάση της αμηχανίας, στη φάση της οικειότητας, της τρυφερότητας, της έκπληξης, της ελπίδας πως αυτό που ζουν θα μπορούσε κάποια στιγμή να εξελιχθεί σε μια κανονική σχέση. Αν και το αρχικό ζητούμενο ήταν η σωματική απόλαυση και μόνο – “Πάση θυσία να διατηρήσουμε τις αποστάσεις!”, λέει η γυναίκα – σύντομα τα σώματά τους τούς φέρνουν πιο κοντά. Αναδύονται συναισθήματα και ανάγκες.

Δες φωτογραφίες στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε