Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Πρεμιέρα και για τον Γιάννη Πλούταρχο! Δες συνέντευξη και βίντεο

Ο Γιάννης Πλούταρχος ξεκίνησε τις εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη! Γνωστά ονόματα του ελληνικού τραγουδιού βρέθηκαν στην πρεμιέρα του!

Μετά από 2,5 χρόνια ο Γιάννης Πλούταρχος βρέθηκε και πάλι να για να τραγουδήσει στη Θεσσαλονίκη μαζί με τα παιδιά του Greek Idol και το ελληνικό συγκρότημα Μέλισσες στο κέντρο Odeon.

 
Οι θαυμαστές του, του ετοίμασαν μια θερμή υποδοχή μέσα σε ένα κέντρο που ήταν ασφυκτικά γεμάτο από κόσμο που περίμενε να ακούσει τις αγαπημένες επιτυχίες του Έλληνα ερμηνευτή. Το πρόγραμμα άνοιξε ο Στέργιος, ακολούθησε η Νικόλ και στο τέλος βγήκε η Βαλάντω… ακολούθησε το ελληνικό συγκρότημα Μέλισσες και στο τέλος εμφανίστηκε ο Γιάννης Πλούταρχος.
 
Ο γνωστός καλλιτέχνης ερμήνευσε παλιές και νέες επιτυχίες του και ο κόσμος τον αποθέωσε.Εκτός από τους φανατικούς θαυμαστές του καλλιτέχνη το παρών έδωσαν και αρκετοί συνάδελφοί του, όπως ο Θάνος Πετρέλης, η Νατάσσα Θεοδωρίδου και ο Αντύπας.
Σε συνέντευξη που έδωσε στην πρεμιέρα του στη Θεσσαλονίκη, ο Γιάννης Πλούταρχος είπε πως του αρέσει πολύ να τραγουδά για τον κόσμο και πιστεύει πως ο κάθε τόπος έχει τα δικά του χαρακτηριστικά και το δικό του τρόπο έκφρασης. “Νιώθω πολύ χαρούμενος που μετά την Αθήνα έρχομαι στη Θεσσαλονίκη για να παρουσιάσω τα νέα μου τραγούδια”, λέει χαρακτηριστικά.
 
Δες το video  από τη συνέντευξη του Γιάννη Πλούταρχου στην πρεμιέρα του:


 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε