Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Πρεμιέρα σήμερα για το “Dancing with the stars”

Πρεμιέρα σήμερα για το “Dancing with the stars”

Το εκπληκτικό χορευτικό show που παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία σε 30 χώρες, ήρθε και στην Ελλάδα.

Διάσημοι Έλληνες από όλους τους επαγγελματικούς χώρους θα κάνουν χορευτικές φιγούρες δίπλα σε επαγγελματίες χορευτές. Απόψε το βράδυ, θα απολάυσουμε την έναρξη του show με τους 12 διάσημους που τολμούν, διεκδικώντας την ψήφο μας, να εμφανιστούν στην πίστα.

Οικοδέσποινα της βραδιάς θα είναι η ηθοποιός Ζέτα Μακρυπούλια. Οι 12 διαγωνιζόμενοι είναι οι Πηγή Δεμετζή, Ευγενία Μανωλίδου, Βίκυ Κουλιανού, Πατρίτσια Περιστέρη, Φωτεινή Πιπιλή, Ματθίλδη Μαγγίρα, Έρρικα Πρεζεράκου, Κώστας Σόμμερ, Δημήτρης Βλάχος, Σάββας Πούμπουρας, Σταμάτης Γαρδέλης, Μιχάλης Ζαμπίδης.

Ο κάθε διάσημος έχει ως παρτενέρ έναν επαγγελματία χορευτή και τα 12 ζευγάρια διαγωνίζονται μεταξύ τους για έναν φιλανθρωπικό σκόπό, την οικονομική ενίσχυση του μη κερδοσκοπικού φιλανθρωπικού οργανισμού “Κάνε μια ευχή”. Κάθε εβδομάδα τα διαγωνιζόμενα ζευγάρια θα παρουσιάζουν μια διαφορετική χορογραφία και στη συνέχεια θα κρίνονται από μία επιτροπή που αποτελείται από τον Αλέξη Κωστάλα, τον Φωκά Ευαγγελινό, τον Γιάννη Λάτσιο και την Galena Velikova – Χαϊνά. 

Παράλληλα θα υπάρχει και η ψήφος του κοινού, που θα συμβάλει στο να αποχωρεί το ζευγάρι με την χαμηλότερη βαθμολογία.Κατά την διάρκεια των live θα βλέπουμε και στιγμιότυπα από τις πρόβες των διασήμων και τα μαθήματα χορού που θα κάνουν!

Πάνω από 1000 διασημότητες έχουν χορέψει μέχρι στιγμής περισσότερους από 75000 χορούς αφού το concept  του χορευτικού show είναι δοκιμασμένο σε παγκόσμιο επίπεδο. Σε όλες τις χώρες που μεταδίδεται κάνει ρεκόρ τηλεθέασης και έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 27 τηλεοπτικά βραβεία.

Σε κάποιες χώρες έχει φτάσει μέχρι και τον 10 κύκλο, με διάσημους απ’ όλους τους χώρους παγκοσμίως: πολιτικοί, ηθοποιοί, τραγουδιστές, γαλαζοαίματοι, ποδοσφαιριστές, Ολυμπιονίκες, μοντέλα κλπ. Μεταξύ άλλων, ο σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου Diego Maradona, το διάσημο τοπ μόντελ Naomi Kampbell, ο τηλεπαρουσιαστής Jerry Springer, η ηθοποιός Pamela Anderson  και πολλοί άλλοι.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε