Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

“Προπαγάνδα το video clip των Σκοπίων για την Eurovision”

Σάλο έχει προκαλέσει η επιλογή των Σκοπιανών για το video clip του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την χώρα στο διεθνή διαγωνισμό.Τι λέει στο NewsIt o βουλευτής που κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή για το θέμα.

Το βίντεο δείχνει σε πρώτο πλάνο την σημαία της χώρας γράφοντας επάνω την λέξη Macedonia. Το τραγούδι που φέρει τον τίτλο “΄Εχω την εξουσία”  που τραγουδάει ο Σκοπιανός Goko Taneski βασίζεται σε σύμβολα και εικόνες που προωθούν  “το όνομά μου είναι Μακεδονία”.

Το τραγούδι έχει ήδη αρχίσει να παίζεται στο Youtube και να δημιουργεί αρνητικές αντιδράσεις στο ελληνικό κοινό. Ο βουλευτής του ΛΑ.ΟΣ Κυριάκος Βελόπουλος κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή για το θέμα, αφού αφορά μια πολιτική επιλογή σε ένα διεθνές μουσικό γεγονός.

Το NewsIt επικοινώνησε με τον κύριο Βελόπουλο ο οποίος δήλωσε: “Παρά τα όσα ισχυρίζονται οι Σκοπιανοί ότι το βίντεο αυτό δεν θα παρουσιαστεί στη Eurovision κι είναι μια πρωτοβουλία του τραγουδιστή, εγώ πιστεύω ότι δεν θα έκανε κανένας τραγουδιστής το παραμικρό αν δεν είχε πάρει το πράσινο φως από την κυβέρνησή του. Χρησιμοποιούν την Eurovison ως όχημα για να κάνουν προπαγάνδα αλυτρωτική και σωβινιστική εναντίον της Ελλάδος”

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε