Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΑΕΔ Συννεφιά 17 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Πρώτη στο Box-office η ταινία του Facebook!

Πρώτη στο Box-office η ταινία του Facebook!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 04.10.2010 | 17:28
Πρώτη δημοσίευση: 04.10.2010 | 17:28

Πρώτη στο αμερικανικό box-office βρίσκεται μία ημέρα μετά την πρεμιέρα της, η ταινία «The social network», η οποία αφηγείται την ιστορία του Facebook.

Η ταινία αυτή του David Fincher, είναι βασισμένη στην ιστορία του Facebook παρουσιάζοντας την πορεία της εταιρίας αλλά και του ιδρυτή της Mark Zuckerberg, από τις φοιτητικές εστίες του Harvard μέχρι τη τεράστια επιτυχία που γνωρίζει το Facebook σήμερα.

Το ρόλο του Mark Zuckerberg έχει αναλάβει να υποδυθεί ο Jesse Eisenberg, ενώ τον πρωταγωνιστικό ρόλο της ταινίας έχει ο Justin Timberlake ως πρόεδρος του Facebook, Sean Parker.

Τέλος η ταινία έχει καταγράψει έσοδα μέχρι σήμερα 23 εκατομμυρίων δολαρίων και αναμένεται να μείνει για πολύ καιρό στις τοπ ταινίες του Box-office.

 
Tags: FACEBOOK


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Θεσσαλονίκη: Το λάθος που έφερε ''κράξιμο'' στο διαδίκτυο - Τα κολωνάκια δεν μπήκαν σωστά [pics] Θεσσαλονίκη: Το λάθος που έφερε ''κράξιμο'' στο διαδίκτυο - Τα κολωνάκια δεν μπήκαν σωστά [pics]
  2. Εύοσμος: Αυτά είναι τα πρόσωπα της τραγωδίας! Οι  προφητικές  αναρτήσεις στο Facebook Εύοσμος: Αυτά είναι τα πρόσωπα της τραγωδίας! Οι "προφητικές" αναρτήσεις στο Facebook
  3. Τα GIFs έρχονται στα σχόλια του Facebook! Τα GIFs έρχονται στα σχόλια του Facebook!