Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Πυρ και μανία ο Μπραντ Πιτ: “Η Αντζελίνα εξέθεσε τα παιδιά”

Πυρ και μανία ο Μπραντ Πιτ: “Η Αντζελίνα εξέθεσε τα παιδιά”

Στην αντεπίθεση περνά ο Μπραντ Πιτ που παλεύει να παραμείνουν κρυφά τα έγγραφα που σχετίζονται με την πικρή δικαστική μάχη επιμέλειας των 6 παιδιών τους με την Αντζελίνα Τζολί.

Ο 53χρονος Μπραντ Πιτ ζήτησε την Τετάρτη από δικαστή του Ανώτατου Δικαστηρίου στο Λος Άντζελες να σφραγίσει τα αρχεία που σχετίζονται με τα παιδιά τους για λόγους προστασίας της ιδιωτικής ζωής. “Η Αντζελίνα εξέθεσε τα παιδιά δημοσιοποιώντας τα ονόματα των θεραπευτών τους και άλλων επαγγελματιών ψυχικής υγείας”.

Επισήμανε πως η Αντζελίνα Τζολί φαίνεται αποφασισμένη να αγνοήσει ακόμα και τα συμφωνημένα σχετικά με το συμφέρον των παιδιών, ενώ την κατηγόρησε πως δεν έχει “καθόλου αυτορυθμιζόμενο μηχανισμό”.

Οι δικηγόροι του Μπραντ Πιτ συνέταξαν επίσης μια πρόταση που ο 53χρονος θα ήθελαν να εγκρίνει. Η Αντζελίνα Τζολί έχει την ευκαιρία να απαντήσει πριν αποφασίσει ο δικαστής.

Η Αντζελίνα Τζολί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου στα μέσα Σεπτεμβρίου εν μέσω ισχυρισμών πως ο Μπραντ Πιτ κακοποίησε τον γιο τους Μάντοξ, με τον 53χρονο να αρνείται τις κατηγορίες.

Πηγή: News.com.au

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε