Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Ρ. Κορομηλά: ”Δεν είμαι εγώ η πρωταγωνίστρια στο Big Brother”!

Η παρουσιάστρια μιλάει για το Big Brother ενώ οι συνεργάτες της κάνουν λόγο για μία Ρούλα πιο χαρούμενη από ποτέ.

Το trailer για το Big Brother είναι  έτοιμο. Η Ρούλα το παρακολουθεί και μελέτα κάποιες λεπτομέρειες. Πράγματα που μόνο εκείνη θα μπορούσε να εντοπίσει. ”Βρίσκεται σε άκρως δημιουργική φάση και αισθάνεται πολύ καλά μέσα της”, δηλώνει άνθρωπος που τη γνωρίζει στο DownTown.

”Περπατάω πάνω σε ψηλοτάκουνες γόβες, περπατάω όμως και ξυπόλητη. Δεν φοβάμαι να σκοντάψω. Θα ξανασηκωθώ”, λέει η ίδια η Ρούλα για το νέο της τηλεοπτικό ξεκίνημα ενώ για τα κακεντρεχή δημοσιεύματα τονίζει: ”Δεν βλέπω, δεν ακούω και δεν διαβάζω τίποτα από όλα αυτά. Είμαι προσηλωμένη στον στόχο μου”. Υποστηρίζει πως δεν φοβάται τίποτα και είναι σίγουρη πως το επιτελείο της θα βάλει τα δυνατά του για να πετύχει το καλύτερο αποτέλεσμα.

Η Ρούλα δηλώνει χαρακτηριστικά: ”Ο σταθμός δεν θα μου ανέθετε ποτέ να παρουσιάσω κάτι που θα με εξέθετε. Γι’αυτό μου έκανε κλικ από την πρώτη στιγμή. Ο παρουσιαστής δεν πρέπει να επαναπαύεται στις δάφνες του. Αν δεν ξεβολεύεσαι, δεν έχει αξία. Πρέπει να πάρεις το ρίσκο, να δοκιμάζεις καινούρια πράγματα, βάζοντας όμως τη δική σου σφραγίδα και την προσωπικότητά σου. Το ενδιαφέρον είναι να κάνεις τεράστια άλματα προς τα μπροστά, να σπρώχνεις τον εαυτό σου στην πρόκληση και όχι να στέκεσαι παρακολουθώντας τις εξελίξεις. Και πάλι σου λέω δεν είμαι εγώ η πρωταγωνίστρια στο Big Brother. Πρωταγωνιστές είναι οι 14 παίκτες”.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε