Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ρ. Κορομηλά: ”Nα δημοσιοποιώ την προσωπική μου ζωή; Ας γελάσω”!

Η Ρούλα απαντά στα επικριτικά για εκείνη σχόλια, εξηγεί γιατί υποστηρίζει το Big Brother και περιγράφει την καθημερινότητά της.

Η Ρούλα Κορομηλά μιλάει στο περιοδικό DownTown για το πώς αισθάνεται τώρα που έχουμε μέρες γιορτών. Την πιάνει καθόλου η κλασσική μελαγχολία; ”Μελαγχολία; Με τίποτα! Είναι ευτυχισμένες μέρες αυτές και δεν σηκώνουν μιζέρια, γκρίνιες και μουρμούρες. Έτσι κι αλλιώς δεν μπορώ τη μιζέρια γενικώς. Δεν μπορώ να σκέφτομαι και να ζω μίζερα. Γιατί άλλωστε; Αυτές οι γιορτές έχουν παιδικότητα, μας ταξιδεύουν όλους πίσω σε εποχές αθωότητας. Εγώ πιστεύω στον Αϊ Βασίλη. Ακόμη!”, απαντά.

Οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις είναι πάρα πολλές. Πώς τα κααφέρνει και τι έχει αλλάξει στην καθημερινότητά τηςσε σχέση με πέρσι; ”Η καθημερινότητά μου δεν έχει αλλάξει απλά βλέπω τα πράγματα με άλλη ματιά. Κάθε χρόνος που περνάει μου χαρίζει νέες εμπειρίες. H μόνη διαφορά που βλέπω είναι ότι φέτος θα δουλεύω και Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά, στον αέρα έχοντας την καλύτερη παρέα: συνεργάτες και τηλεοπτικό κοινό. Πάντα ήμουν δραστήρια και το μόνο που δεν έχει αλλάξει όλα αυτά τα χρόνια είναι το να εργάζομαι αρκετά. Η διαφορά είναι πια ότι είμαι η προτεραιότητά μου. Με αγαπάω πολύ και με φροντίζω ιδιαίτερα. Όλα ή τίποτα είμαι εγώ! Γυμναστική, διατροφή, ταξίδια, σινεμά, βόλτες και συναντήσεις με αγαπημένους φίλους. Μη ρωτήσεις πώς τα προλαβαίνω. Όταν θέλεις, τελικά, όλα τα προλαβαίνεις”, λέει χαρακτηριστικά.

Τι είναι αυτό που την ενοχλεί περισσότερο στην κριτική που της ασκείται; ”Με εκνευρίζει όταν άνθρωποι που με γνωρίζουν καλά, που έχουν δει πώς ζω, πώς εγάζομαι και πώς εκφράζομαι, γράφουν κάποια πράγματα διαστρευλωμένα και ανυπόστατα. Το αν τους αρέσει ένα concept ή όχι είναι υποκειμενικό και απόλυτα σεβαστό. Από την άλλη όμως οι χαρακτηρισμοί με απαράδεκτες εκφράσεις αγγίζουν το ανήθικο και συχνά είναι μηνύσιμες. Μέσα απ’αυτά που λέγονται και γράφονται καθημερινά, καθρεφτίζονται η αγωγή ,η προσωπικότητα και η παιδεία του καθενός. Τους αφήνω στην κρίση των αναγνωστών και του τηλεοπτικού κοινού. Τους λυπάμαι πραγματικά και ουσιαστικά. Όλα αυτά τα χρόνια, συγκεκριμένοι άνθρωποι έχουν ανοίξει μέτωπα, παρότι εγώ δεν απάντησα και ποτέ δεν τροφοδότησα τις εμμονές και τις κόντρες τους. Τώρα αν συνέβαλα έστω και λίγο στο να αποκτήσουν κάποιοι αναγνωρισιμότητα και στο να ενισχυθούν οικονομικά ή σε επιρροή στις δουλειές τους, χαίρομαι που βοήθησα τις καριέρες τους. Ας είμαι εγώ ο Αϊ Βασίλης τους”, τονίζει.

Διάβασε περισσότερα στο περιοδικό DownTown που κυκλοφορεί.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε