Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Ρ. Κορομηλά: Πιο λαμπερή και αδύνατη από ποτέ! Ποιο είναι το μυστικό της;

Η Ρούλα Κορομηλά διανύει μία περίοδο ίσως από τις καλύτερες της ζωής της. Ανανεωμένη, χωρίς περιττά κιλά, κερδίζει τις εντυπώσεις. Πώς διατηρείται σε φόρμα;

Η Ρούλα Κορομηλά έχει βρει τον παλιό καλό της εαυτό. Το πρόγραμμά της είναι πολύ φορτωμένο αλλά αυτό αντί να την κουράζει, τη γεμίζει χαρά. Η σιλουέτα της εντυπωσιάζει καθώς η παρουσιάστρια κατάφερε να χάσει όλα τα περιττά κιλά της. Εδώ και δύο μήνες, γυμνάζεται εντατικά με τη βοήθεια του personal trainer Τάσου, του ανθρώπου που ευθύνεται για την εντυπωσιακή αλλαγή και του Γιώργου Μαζωνάκη.

Κάθε πρωί ξυπνάει στις 8 και κάνει για μία ώρα στατικό ποδήλατο. Στη συνέχεια παίρνει το πρωινό της που είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες. Κατά τις 10 το βράδυ συναντιέται με τον γυμναστή της για τζόκινγκ αλλά και για ασκήσεις με βάρη και μηχανήματα. ”Κάθε φορά γίνεται μούσκεμα από τον ιδρώτα. Έχει απίστευτο πείσμα. Δεν το κάνει για να αρέσει στους άλλους αλλά στον ίδιο της τον εαυτό. Γι’αυτό το αποτελέσματα είναι τόσο εντυπωσιακά”, δηλώνει στενή της φίλη στο περιοδικό ΟΚ!

Έχει βγάλει από το διαιτολόγιο της τα γλυκά, τα ζυμαρικά, τις σάλτσες, το ψωμί,τα αναψυκτικά και το αλκοόλ. Επίσης δεν ανεβαίνει ποτέ στη ζυγαριά.

Δες φωτογραφίες όπως τις δημοσίευσε το περιοδικό ΟΚ!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε