Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ρ. Κορομηλά: Tα νέα σχέδια, η χρυσή εποχή της τηλεόρασης και ο μελλοντικός σύντροφος!

Ρ. Κορομηλά: Tα νέα σχέδια, η χρυσή εποχή της τηλεόρασης και ο μελλοντικός σύντροφος!

Για όλα μίλησε η Ρούλα Κορομηλά και μεταξύ αλλων αποκάλυψε ποιο χαρακτηριστικό ενός άντρα, μπορεί να την… “χαλάσει”!

Η Ρούλα Κορομηλά σε συνέντευξη της στο περιοδικό Down Town μίλησε μεταξύ άλλων για τη ζωή της, την τηλεόραση αλλά και για το πώς θέλει να είναι ο μελλοντικός της σύντροφος.

-Θεωρείς τον εαυτό σου τυχερό που ασχολήθηκε με την τηλεόραση τη «χρυσή εποχή της», τότε που δίνονταν πολλά χρήματα και υπήρχαν εκπομπές και shows με μεγάλο μπάτζετ;
-Ναι, κάτι παραπάνω από τυχερή! Η τύχη, όμως, για να έρθει κοντά μου πέρασε μέσα από συνθήκες που δημιούργησε ο χαρακτήρας μου. Άποψή μου είναι πως η τύχη αποδίδει μακροπρόθεσμα και μόνο όταν την χειρίζεσαι με σεμνότητα και δημιουργικότητα. Τώρα, τα μεγάλα μπάτζετ έπονται και σε συνοδεύουν μέχρι ένα σημείο του δρόμου. Προηγούνται άλλα ουσιώδη συστατικά για να επιτευχθεί ο στόχος σου: Ταλέντο, καινοτομία, ομαδικότητα, ρίσκο, σεβασμός, σεμνότητα, σοβαρότητα στις αποφάσεις, πειθαρχία, αυτοπεποίθηση, διαρκής αναζήτηση, ποτάμια ιδρώτα, θέληση, αντοχές και κάτι που με χαρακτηρίζει: Το ρηξικέλευθο του χαρακτήρα μου… Σαφώς και δεν αποδίδω την επιτυχία  των εκπομπών μου  στις «χρυσές εποχές», στα υψηλά μπάτζετ και στις «χρυσές» αμοιβές-που ομολογουμένως υπήρχαν και υπάρχουν. Αυτό είναι η μία ανάγνωση του «φαινομένου» Ρούλα! Αλλά σε κάτι που μοιάζει να το κερδίζεις με την αξία σου, τολμώντας και σχεδιάζοντας ουσιαστικά και ενδιαφέροντα πράγματα προσφοράς και δοτικότητας  προς τον άνθρωπο.

-Αν δεν γινόσουν παρουσιάστρια, τι άλλο θα έκανες; Τι ονειρευόσουν από μικρή;
-Πάλι παρουσιάστρια, νομίζω. Προφανώς αυτό με επέλεξε. Δεν θυμάμαι να σου πω πώς έγινε, αλλά θυμάμαι πως προέκυψε! Είπα ένα μεγάλο «ναι» και δεν το μετάνιωσα ποτέ.

-Ποια θα είναι τα επόμενα επαγγελματικά σου σχέδια;

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε