Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Ρ.Θρασκιά: “Δεν είναι ντροπή να ζητάς δουλειά”

Η παρουσιάστρια σε συνέντευξή της στο περιοδικό Down Town, μίλησε για όλα και αποκάλυψε ότι η οικονομική κρίση της έχει χτυπήσει την πόρτα. 

Η Ράνια Θρασκιά περνάει τις περισσότερες ελεύθερες ώρες της με τον 10 μηνών Διονύση και η καθημερινότητα μαζί του την κάνει να ξεχνάει τα προβλήματά της. Φέτος το καλοκαίρι θα περάσουν τις διακοπές τους οικογενειακά στο εξοχικό τους στην Χαλκιδική παρόλα αυτά η ίδια προβληματίζεται και για τα επεγγελματικά της.

Εδώ και πολύ καιρό ακούγεται ότι θα συνεργαστεί με το Star. Σε αυτές τις φήμες απαντά: ” Αν όντως είχα από κοινού συζητήσεις με τους ανθρώπους με τους οποίους βρέθηκα – και δεν μιλάω μόνο για το star – την απόφαση να το κοινοποιήσω αυτό θα την έπαιρνα μόνο εφόσον υπέγραφα. Θα διατυμπανίσω με πολύ θόρυβο μια υπογραφή. Τη συζήτηση να την διατυμπανίσω για ποιο λόγο; Για να δείξω ότι ενδιαφέρονται για μένα”;

Όσον αφορά την οικονομική κρίση, λέει πως έχει χτυπήσει και την δική της πόρτα ωστόσο αν πάει σε κάποια δουλειά θα δεχτεί μείωση του μισθού. Επίσης δεν είναι λίγες οι φορές που έχει σηκώσει η ίδια το τηλέφωνο για να ζητήσει δουλειά ή να κάνει κάποια πρόταση. ”Δεν είναι οι εποχές που θα διεκδικήσουμε πολλά λεφτά και δεν είναι οι εποχές που θα πάμε κόντρα”, τονίζει.

Η όμορφη παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στους παλιούς της φίλους και συνεργάτες Γρηγόρη Αρναούτογλου και Σίσσυ Χρηστίδου. “Δεν έχουμε πια επαφές. Η ζωή του καθενός μας πήγε αλλού. Πρέπει να κοι­τάμε μπροστά”, υποστηρίζει η ίδια για την τωρινή σχέση της μαζί τους.

“Το να ζεις με το παρελθόν δεν σε βοηθά­ει να προχωρήσεις ούτε να χτίσεις το παρόν και το μέλλον σου. Η καθη­μερινότητά μου τώρα είναι πολύ διαφορετική, είμαι πολύ ευτυχισμένη σʼ αυτό που ζω, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι διαγράφω και ό,τι έχω ζήσει”, συνεχίζει η παρουσιάστρια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε