Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Ρ. Θρασκιά στην Τατιάνα: “Σύμφωνα με τον Τύπο έχω διώξει όλους τους δημοσιογράφους του Ant1”

Η Ράνια Θρασκιά μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου και την εκπομπή “Αξίζει να το ζεις!” για τα επόμενα τηλεοπτικά της σχέδια, την οικογένειά της και τον γιο της!

Μια μοναδική συνέντευξη που θα συζητηθεί  έδωσε η Ράνια Θρασκιά στην Τατιάνα Στεφανίδου και την εκπομπή “Αξίζει να το ζεις!”. Η γνωστή παρουσιάστρια που το καλοκαίρι παρουσίασε την πρωινή εκπομπή “Elatte”, μίλησε για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει, τα μελλοντικά τηλεοπτικά της σχέδια και την οικογένειά της.

 
Στη δουλειά προσπαθώ να διατηρώ τη ψυχραιμία μου”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Ράνια Θρασκιά και εξήγησε πως το καλοκαίρι ήταν πολύ χαρούμενη που ανέλαβε την παρουσίαση της εκπομπής “Elatte”, παρόλο που οι απαιτήσεις ήταν πολλές και η ίδια έπρεπε να αποδεικνύειι κάθε στιγμή την αξία της.
 
Για τις φήμες που τη θέλουν να έχει παίξει ρόλο στις αλλαγές που έγιναν στο σταθμό, η γνωστή παρουσιάστρια σημείωσε το εξής: “Σύμφωνα με τον Τύπο έχω διώξει όλους τους δημοσιογράφους του Ant1”. Ενώ, δεν παρέλειψε να αναφέρει πως παρόλο που ασχολείται από τα 19 της με την τηλεόραση, έχει αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες. “Δεν είναι εύκολο να δουλεύεις στην τηλεόραση και να μένεις εκτός”, είπε χαρακτηριστικά.
 
Όσον αφορά τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα, η ίδια αποκάλυψε πως προς το παρόν δεν έχει υπογράψει κάπου, αλλά βρίσκεται σε συζητήσεις και νιώθει πως είναι σε καλό δρόμο. Ταυτόχρονα, όμως, ανέφερε πως είχε δεχτεί και προτάσεις που απέρριψε. “Δέχθηκα μια σημαντική πρόταση από άλλο κανάλι, αλλά την απέρριψα”, δήλωσε η Ράνια Θρασκιά.
 
Ακόμη, για την οικογένεια και τον γιο της, η γνωστή παρουσιάστρια λέει πως είναι μια χαρούμενη μητέρα και μιλά με ενθουσιασμό για το αγοράκι της. “Ο Διονύσης μοιάζει στον πατέρα μου. Είναι ξεχωριστός για ‘μένα και πιστεύω πως έχει πάρει στοιχεία τόσο από εμένα, όσο και από τον συζυγό μου”, υπογράμμισε.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε