Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Ρ. Χρηστίδου: “Η αναγνωρισιμότητα μ’ έχει κάνει να κάθομαι σπίτι μου!”

Η γνωστή τραγουδίστρια αποκαλύπτει πως άλλαξε η ζωή της από τη στιγμή που απέκτησε αναγνωρισιμότητα.

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Ραλλία Χρηστίδου, που συμμετέχει στο “Just the 2 of us”. Μιλώντας στο περιοδικό “Psychologies”, η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε πως οι φίλοι της απομακρύνθηκαν από κοντά της όταν έγινε διάσημη.

 
Αρχικά η ίδια μίλησε για το πως βλέπει τη δημοσιότητα και την επιτυχία. “Στο μυαλό μου έχω μια πολύ συγκεκριμένη έννοια της επιτυχίας: έχει να κάνει με τη διάρκεια που έχεις σ’ αυτό με το οποίο ασχολείσαι. Επομένως νομίζω ότι την επιτυχία θα την αντιληφθώ όταν αποχωρήσω. Κι αυτό γιατί την σκέφτομαι σαν το αποτέλεσμα μιας κατάστασης, σαν την τελεία που βάζουμε στην πρόταση”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

 
Παράλληλα, εξομολογήθηκε πως νιώθει αμήχανα, όταν της ζητούν αυτόγραφα. “Κάθε φορά που μου ζητούν αυτόγραφο αισθάνομαι πολύ αμήχανα. Κάποιοι πιστεύουν ότι το να είσαι αναγνωρίσιμο πρόσωπο είναι μόνο καλό. Φυσικά αυτό είναι ψευδαίσθηση”, ανέφερε.
 
Πώς την αντιμετωπίζουν, όμως οι φίλοι της μετά την επιτυχία της;
 
Όσο και αν φαίνεται περίεργο, η “αναγνωρισιμότητα” με έχει κάνει να κάθομαι πλέον περισσότερο σπίτι μου. Ο λόγος είναι ότι οι περισσότεροι φίλοι μου χάθηκαν όταν έγινα, ας πούμε, αναγνωρίσιμη, κι αυτό το έχω παράπονο. Ξαφνικά έγινε ένα περίεργο “ξεκαθάρισμα” που δεν το επεδίωξα εγώ. Μου έλεγαν την κλασική δικαιολογία, ότι δεν με παίρνουν τηλέφωνο για να μην με ενοχλήσουν”.
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε