Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Ράνια Θρασκιά: Η ζωή της εκτός τηλεόρασης και το πρωινό του ΑΝΤ1!

Τι κάνει η Ράνια Θρασκιά φέτος το καλοκαίρι;

Μυστήριο γύρω από την ζωή της Ράνιας Θρασκιά! Τόσο την επαγγελματική όσο και την προσωπική. Πολλά ακούγονται, λίγα είναι αλήθεια και σίγουρα τίποτα δεν επιβεβαιώνεται από την ίδια… Επιλογή ζωής ή απλές συμπτώσεις;

Το δυναμικό comeback

Μετά από ένα αρκετά μεγάλο διάστημα απουσίας της από την ελληνική τηλεόραση, αφού είχε ρίξει περισσότερο βάρος στην προσωπική της ζωή, η Ράνια επιστρέφει και μας λέει: «Ellate». Οι εντυπώσεις που μας άφησε ήταν πράγματι θετικές, άλλωστε ποτέ δεν αμφισβητήθηκε ο επαγγελματισμός της.

Η ίδια φαίνεται πως χάρηκε την επιστροφή αυτή πιο πολύ από όλους! Ένα χρόνο πριν, λίγο μετά την ολοκλήρωση των εκπομπών δήλωνε: «Επέστρεψα ήδη στην παρουσίαση μιας πρωινής εκπομπής και το έκανα με μεγάλη χαρά και επιτυχία. Με την ίδια λογική θα επέστρεφα και στα δελτία ειδήσεων. Για την ακρίβεια, δεν αισθάνομαι ότι επιστρέφω κάπου, αλλά ότι συνεχίζω να κάνω αυτό που ξέρω, την δουλειά μου. Εξέθετα συχνά τον εαυτό μου στο ρίσκο του να δοκιμάσω κάτι καινούριο, να ξεβολευτώ από την αρχή και δόξα τω Θεώ, σε κάθε περίπτωση μου βγήκε σε καλό»

Οι φήμες οργιάζουν

Κάπως έτσι όλοι πίστεψαν πως η ξανθιά παρουσιάστρια, νυν σύζυγος οδοντιάτρου, θα επέστρεφε για τα καλά στο τηλεοπτικό τοπίο. Οι φήμες άρχισαν να οργιάζουν για το ποιο κανάλι θα την έχει στο δυναμικό του και με τι είδους εκπομπή. Μέσα σε όλα όσα ακούστηκαν έντονα έπαιξε το σενάριο της ενσωμάτωσής της στον ΑΝΤ1. Άλλωστε, πέρυσι, η δημοσιογράφος κατάφερε να κρατήσει την εκπομπή σε πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης αφήνοντας πολύ ικανοποιημένο το κανάλι του Αμαρουσίου.

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε