Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ράπερ Bo: “Έκανα ντους σε σπίτια φίλων μου”!

Ο ράπερ Bo αποκάλυψε τις δυσκολίες που πέρασε στην αρχή της καριέρας του, το διαζύγιο των γονιών του, τη σχέση του με την αδερφή του, και τα ναρκωτικά.

Ο Bo γεννήθηκε στη Γερμανία και στα 13 του επέστρεψε στην Ελλάδα με τη μητέρα του και την κατά 2 χρόνια μικρότερη αδερφή του ενώ οι γονείς του χώρισαν ένα χρόνο μετά.

Ο Bo έμεινε μαζί με την αδερφή του στο πατρικό τους στη Θεσσαλονίκη και είχαν τη βοήθεια του παππού και της γιαγιάς. Παράτησαν το σχολείο στο γυμνάσιο γιατί έπρεπε να εργαστούν για να τα βγάλουν πέρα. “Αρχίσαμε να δουλεύουμε, εκείνη σε ένα ζαχαροπλαστείο και εγώ από δω και από κει, μέχρι που στα 17 μου άρχισα να δουλεύω στα μπουζούκια”, είπε στο περιοδικό People.

Ο ράπερ ανέφερε ότι αν και μεγάλωσαν χωρίς τους γονείς τους, κατάφεραν να μείνουν μακρυά από κακοτοπιές. “Με τα ναρκωτικά δεν μπλέξαμε ποτέ, γιατί στην οικογένεια είχαμε δύο ξαδέρφια που είχαν μπλέξει, που έκαναν φυλακή, που δημιουργούσαν φασαρίες. Καταλαβαίναμε ότι δεν ήταν μαγκιά να καταντήσουμε έτσι. Δε θέλαμε ζωή με αλητεία.”

Διάβασε περισσότερα στο περιοδικό People.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε