Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς από 28 ευρώ το άτομο! To TLIFE ρώτησε για σένα!

Δες πώς έχουν διαμορφωθεί οι τιμές στις μεγάλες πίστες και διάλεξε που θα διασκεδάσεις την Πρωτοχρονιά…

Η αντίστροφη μέτρηση για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς έχει ξεκινήσει και αν θέλεις να αλλάξεις χρόνο σε κάποια από τις μεγάλες πίστες πρέπει να βιαστείς και να κλείσεις τραπέζι, γιατί ήδη τα μαγαζιά έχουν αρχίσει να γεμίζουν.

 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι λόγω οικονομικής κρίσης, όπως και πέρσι έτσι και φέτος οι τιμές στα νυχτερινά κέντρα δεν έχουν αυξηθεί πολύ και το λεγόμενο double dot των περασμένων χρόνων είναι παρελθόν.

 

Το TLIFE έψαξε για εσένα και βρήκε τις καλύτερες τιμές στις μεγαλύτερες πίστες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

 

Βέβαια, μετά από το ρεπορτάζ του TLIFE διαπιστώσαμε ότι πολλές από τις μεγάλες πίστες όπως το “Αθηνών Αρένα”, το “Cosmos Stage”, το “Fantasia”, το “Caramela” και η “Ιερά Οδός” δεν είχαν σχεδόν κανένα διαθέσιμο τραπέζι για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Παρόλα αυτά, μπορείς να ρωτήσεις στο κάθε μαγαζί, πριν βγεις για το ρεβεγιόν, ή να επιλέξεις να πιεις το ποτό σου στο μπαρ.

 

Βοτανικός με Μαρινέλλα – Θεοδωρίδου στα 60 ευρώ το άτομο

 

Η μεγάλη Ελληνίδα ερμηνεύτρια Μαρινέλλα συναντά την Νατάσσα Θεοδωρίδου σε ένα ξεχωριστό ρεπερτόριο ιδιαίτερων αξιώσεων κι ένα πρόγραμμα του οποίου την καλλιτεχνική επιμέλεια υπογράφει ο Σταμάτης Φασουλής. Μαζί τους ο Παναγιώτης Πετράκης από τα “Μυστικά της Εδέμ”.

Για την παραμονή και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς η τιμή της φιάλης είναι στα 240 ευρώ τα 4 άτομα. Είσοδος με ποτό στο μπαρ στα 15 ευρώ το άτομο.

 

Πύλη Αξιού με Πάριο – Παπαρίζου στα 48 ευρώ το άτομο


 

Ο Γιάννης Πάριος συναντά την Έλενα Παπαρίζου σε ένα μοναδικό πρόγραμμα στη Θεσσαλονίκη. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς η τιμή της φιάλης είναι στα 190 ευρώ τα 4 άτομα. Είσοδος με ποτό στο μπαρ στα 20 ευρώ.

Fever με Βανδή – Κοκκίνου -Οικομόπουλος από 45 ευρώ το άτομο


 

Η Δέσποινα Βανδή ενώνει τις δυνάμεις της με την Έλλη Κοκκίνου σε ένα pop και λαϊκό πρόγραμμα. Μαζί τους ο Νίκος Οικονομόπουλος που έχει προκαλέσει πανικό με τα νέα του τραγούδια. Η τιμή της φιάλης είναι στα 180 ευρώ τα 4 άτομα για όλες τις ημέρες των γιορτών. Η είσοδος με ποτό στο μπαρ είναι στα 20 ευρώ.

 

Δες περισσότερες προτάσεις στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε