Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων πρώτο τραπέζι πίστα από 28 ευρώ το άτομο!

Δες πως έχουν διαμορφωθεί οι τιμές στις μεγάλες πίστες και διάλεξε που θα διασκεδάσεις τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά…

Αύριο έχουμε Χριστούγεννα και σκέφτεσαι που θα βγεις να διασκεδάσεις και να κάνεις το ρεβεγιόν με τους φίλους, την οικογένειά σου και τον σύντροφό σου. Επειδή, λοιπόν, η κρίση θέλει καλοπέραση, σίγουρα θέλεις να κάνεις το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων στα μπουζούκια, χωρίς να πληρώσεις μια περιουσία.

 

Το TLIFE έψαξε για ‘σένα και βρήκε τις καλύτερες τιμές στις μεγαλύτερες πίστες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι λόγω οικονομικής κρίσης, όπως και πέρσι έτσι και φέτος οι τιμές στα νυχτερινά κέντρα δεν έχουν αυξηθε και το λεγόμενο double dot των περασμένων χρόνων είναι παρελθόν. Αυτά τα Χριστούγεννα, λοιπόν, κανόνισε με τους αγαπημένους σου ρεβεγιόν στα μπουζούκια, χωρίς τύψεις.

 

Δες όλες τις μεγάλες πίστες και το πώς έχουν διαμορφωθεί οι τιμές τους για τις γιορτινές μέρες οι οποίες ξεκινούν από τα 28 ευρώ το άτομο και φθάνουν ως τα 45 ευρώ

 

Διογένης Studio με Ρέμο – Βοσκόπουλο από 45 ευρώ το άτομο


 

Ο Αντώνης Ρέμος υποδέχεται τον Τόλη Βοσκόπουλο σε ένα ξεχωριστό μουσικό σχήμα που έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Με τα “κομμένα δανεικά” του Αντώνη και τις “Αναμνήσεις” του Τόλη, η νυχτερινή Αθήνα αποκτά άλλο πρόσωπο. Παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς η τιμή της φιάλης είναι στα 180 ευρώ τα 4 άτομα και την ημέρα της Πρωτοχρονιάς η τιμή είναι στα 160 ευρώ τα 4 άτομα. Η είσοδος με ποτό στο μπαρ είναι στα 15 ευρώ.

 

Διάβασε περισσότερες προτάσεις στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε