Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ρομαντικές αποδράσεις για το Πάσχα! Πάρε ιδέες για ταξιδάκια εντός και εκτός Ελλάδος

Το TLIFE έψαξε και βρήκε εκδρομές για όλα τα γούστα και όλες τις τσέπες…

Η Μεγάλη Εβδομάδα πλησιάζει και αν θέλεις να φύγεις για ένα ταξιδάκι στις γιορτές πρέπει να βιαστείς και να αποφασίσεις ποιος θα είναι ο προορισμός σου. Αν έχεις ήδη πάρει άδεια από τη δουλειά ρίξε μια ματιά στα μέρη που σου προτείνει το TLIFE και διάλεξε αυτό που σου αρέσει περισσότερο.
 

Επειδή, χρόνο πολύ για να βρεις την ιδανική προσφορά δεν έχεις, έτσι το κάναμε εμείς για ‘σένα. Μπορείς να πας να ξεκουραστείς λίγες μέρες σε κάποιο κοντινό προορισμό της Αθήνας με το αυτοκίνητό σου, να κάνεις μια εκδομούλα στην επαρχία με πολυτελές πούλμαν, η ακόμη και να οργανώσεις ένα μικρό ταξιδάκι στο εξωτερικό με τους φίλους ή τον αγαπημένο σου.
Το TLIFE επικοινώνησε με τον κύριο Γιάννη Ευαγγέλου ο οποίος μας ενημέρωσε για το τι “παίζει” αυτήν την περίοδο στην αγορά. Χρυσός κανόνας είναι: Όσο πιο νωρίς, τόσο πιο φτηνά. Οπότε μην χάνεις άλλο χρόνο και πάρε μερικές ιδέες.
 
Έξορμήσεις κοντά στην Αθήνα
 
Αν δεν έχεις πολλές μέρες άδεια και θέλεις ένα μικρό ταξιδάκι για να αλλάξεις παραστάσεις πάρε το αυτοκίνητο και προτίμησε μερικούς από τους κοντινούς προορισμούς στην Αθήνα, που ενόψει εορτών θα σε υποδεχτούν με ξεχωριστή ατμόσφαιρα.
 
Λουτράκι 2 ημέρες οδικώς

 
Μόλις μια ώρα από την Αθήνα, το Λουτράκι είναι ο ιδανικός προορισμός για ένα διήμερο με τον αγαπημένο σου. Λίγο κρασί, μια βόλτα στην παραλία και η καλή παρέα θα σε κάνουν να περάσεις μοναδικά. Αν δεις και ότι η τύχη σου “δουλεύει”, πέρνα μια βόλτα από το καζίνο. Η διαμονή με φαγητό και πρωινό θα σου κοστίσει 185 ευρώ το άτομο.
 
Ερέτρια 2 ημέρες οδικώς

 
Ένας από τους πιο όμορφους και κοντινούς προορισμούς στην Αθήνα. Ιδανικό για λίγες μέρες ηρεμίας και ξεκούρασης. Διαμονή σε πολυτελές ξενοδοχείο με πρωινό και πλήρη διατροφή στα 108 ευρώ το άτομο.
 
Αργολίδα 3 ημέρες οδικώς

 
Λίγο πιο μακριά από την Αθήνα με προορισμό την Αργολίδα και συγκεκριμένα την Καλαμάτα, μπορείς να φύγεις για τρεις μέρες. Σε πολυτελές ξενοδοχείο, με εορταστικό μενού θα σου κοστίσει 235 ευρώ το άτομο.
 
Δελφοί 3 ημέρες οδικώς

 
Μια ρομαντική εξόρμηση σε έναν προορισμό που δεν βρίσκεται δίπλα στην Αθήνα, αλλά είναι σχετικά κοντά και δεν θα σε αναγκάσει να είσαι πολλές ώρες μέσα στο αυτοκίνητο. Στους Δελφούς θα χαλαρώσεις και θα έρθεις σε επαφή με την φύση. Σε πολυτελές ξενοδοχείο με πρωινό θα σου κοστίσει 240 ευρώ το άτομο.
 
Ταξιδάκι με πούλμαν
 
Τζουμέρκα 4 ημέρες

Ένας ξεχωριστός προορισμός στη Βόρεια Eλλάδα είναι μια εκδρομή στα Τζουμέρκα, την Πρέβεζα και την Άρτα. Η βόλτα στο Σπήλαιο Ανεμότρυπας θα είναι μια ξεχωριστή εμπειρία, ενώ μια βόλτα μέχρι τη Λευκάδα για την Πασχαλιά είναι από τα must. Εκδρομή με πούλμαν, διαμονή σε ξενοδοχείο, πασχαλινό γλέντι θα σου κοστίσουν 215 ευρώ το άτομο.
 
Χαλκιδική 4 ημέρες

 
Τέσσερις μέρες στη Χαλκιδική με πλήρη διατροφή και εορταστικό μενού, σε πολυτελές ξενοδοχείο, στα 242 ευρώ το άτομο. Μια προσφορά που δεν πρέπει να χάσεις.
 
Ταξιδάκι στα νησιά
 
Μύκονος 4 ημέρες

 
Από τις σταθερές αξίες στα ταξίδια είναι μια εκδρομούλα στη Μύκονο για την Πασχαλιά. Εκεί θα μαζευτεί και φέτος όλη η ελληνική showbiz που θα γιορτάσει το Μυκονιάτικο Πάσχα. Σε ξενοδοχείο 5 αστέρων με ακτοπλοϊκά εισιτήρια και εορταστικό μενού στα 239 ευρώ το άτομο.
 
Κρήτη 4 ημέρες

 
Από το Πάσχα δεν μπορεί να λείπει και το παραδοσιακό γλέντι που θα ζήσεις από κοντά αν πας στο Ηράκλειο της Κρήτης για την Πασχαλιά. Μικρή απόδραση στον Άγιο Νικόλα και παραδοσιακό γλέντι στο Ηράκλειο με χορούς και τραγούδια. Διαμονή σε ξενοδοχείο 5 αστέρων με διατροφή και ακτοπλοϊκά εισιτήρια στα 289 ευρώ το άτομο.
 
Ταξιδάκι στο εξωτερικό
 
Bodrum 5 ημέρες αεροπορικώς


 

Ένας από τους κοντινούς προορισμούς στο εξωτερικό είναι το Bodrum. Μια εκδρομή με σταθμούς στη Σμύρνη, την Έφεσσο, το Κουσαντάσσι, την Μίλητο και την Ιεράπολη. Η εκδρομή είναι για 5 ημέρες από τις 21 ως τις 25 Απριλίου σε πολυτελές ξενοδοχείο με αεροπορικά εισιτήρια και κοστίζει 199 ευρώ το άτομο. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται πρωινό και ημιδιατροφή με μπουφέ.
 
Βουλγαρία 4 ημέρες οδικώς
 

 
Οργανωμένη εκδομή με πούλμαν στην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας, τη Σόφια και εκδρομή στη Φιλιππούπολη. Διαμονή σε ξενοδοχεία τριών και τεσσάρων αστέρων με πρωινό και φαγητό. Το άτομο θα κοστίσει γύρω στα 195 ευρώ.
 
Κωνσταντινούπολη 4 ημέρες αεροπορικώς
 
Ένα ταξίδι στην ιστορία με μνήμες και στοιχεία που θα σε κάνουν να ταξιδέψεις σε μια άλλη εποχή. Προορισμός η Κωνσταντινούπολη, το Πατρειαρχείο και οι Βυζαντινές Εκκλησίες. High light της εκδρομής η κρουαζιέρα στο Βόσπορο. Το συγκεκριμένο ταξίδι θα σου κοστίσει 249 ευρώ το άτομο με εισιτήρια και διαμονή σε πολυτελές ξενοδοχείο με πρωινό και 2 γεύματα δώρο.
 
Ντουμπρόβνικ 5 ημέρες αεροπορικώς

 
Ένας από τους πιο hot προορισμούς που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως η “Μύκονος” της Κροατίας. Ένα ταξίδι με ρομαντική διάθεση για ερωτευμένους και όχι μόνο. Διαμονή σε πολυτελές ξενοδοχείο με πρωινό και ημιδιατροφή και αεροπορικά εισιτήρια στα 299 ευρώ το άτομο.
 
Ιταλικό πανόραμα 5 μέρες αεροπορικώς

 
Ο γύρος της Ιταλίας σε 5 ημέρες! Με πρώτο σταθμό το Μιλάνο και τη Βενετία, πέρασμα από τη Φλωρεντία και την Σιένα και βόλτα στη Ρώμη, αυτή η εκδρομή θα σου μείνει αξέχαστη. Το πακέτο περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια, ξεναγό, διαμονή σε ξενοδοχείο 3 και 4 αστέρων με πρωινό και είναι στα 429 ευρώ το άτομο.
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε