Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ρούσσης Στογιάννης: Από το θεατρικό σανίδι… στον μοναχισμό!

Ο 38χρονος ηθοποιός και αδερφός της επίσης γνωστής ηθοποιού, αποφάσισε να αφοσιωθεί στον Θεό… Τι περιγράφει στο TLIFE η Κάρμεν Ρουγγέρη που τον έζησε και συνεργάστηκε μαζί του.

Ο 38χρονος ηθοποιός και αδερφός της επίσης γνωστής ηθοποιού, Δήμητρας Στογιάννη, αποφάσισε να αφοσιωθεί στον Θεό…

Κατ’ εντολή του Αρχιεπισκόπου Αθηνών Ιερωνύμου έγινε το Σάββατο, στο καθολικό της Μονής Πετράκη , η νέα κουρά του λαϊκού Ρούσση Στογιάννη, ο οποίος εντάχθηκε με το όνομα Νεκτάριος στο μαναχολόγιο της Μονής με εντολή της Αρχιεπισκοπής Αθηνών…

Ο 38χρονος ηθοποιός, ήταν αρκετά χρόνια στο Εθνικό θέατρο στο πλευρό της Κάρμεν Ρουγγέρη και τελείωσε Δραματική Σχολή. 

Η ίδια περιγράφει στο TLIFE για τον Ρούσση: “Ο άνθρωπος ήταν για παπάς ακόμη και την περίοδο που ήταν ηθοποιός. Αν όλοι οι ιερείς ήταν σαν τον Στογιάννη, θα ήταν αλλιώτικη η εκκλησία. Είναι ένας Άγγελος επί γης! Αυτός έπρεπε να γίνει παπάς. Δεν ήταν κάτι περίεργο, όπως μας φάνηκε σαν τη Ναταλία Λιονάκη. Μόνο παπάς έπρεπε να γίνει, περίεργο θα ήταν να γίνει ηθοποιός. Ήταν ένας άνθρωπος που πάντα προσέφερε, βοηθούσε στα νοσοκομεία, βοηθούσε τους φτωχούς, ό,τι χρήματα έβγαζε και δεν έβγαζε τα έδινε για να βοηθήσει κόσμο. Μακάρι να ήταν έτσι όλοι οι άνθρωποι της εκκλησίας. Αυτός ο άνθρωπος δεν ξέρω γιατί σπούδασε στη δραματική σχολή, βέβαια καλά έκανε γιατί είναι εξαιρετικός ηθοποιός, αλλά μάλλον το έκανε για να γνωρίσει τον εαυτό του.”

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε