Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Runkeeper! To Facebook του fitness. Εσύ γράφτηκες ή όχι ακόμη;

Runkeeper! To Facebook του fitness. Εσύ γράφτηκες ή όχι ακόμη;

Τι θα έλεγες να προχωρήσεις ένα βήμα πιο μακριά; Ήρθε το RunKeeper, το social network – ή μήπως να το πούμε fitness network – που φιλοδοξεί να γίνει το facebook της γυμναστικής και της απώλειας κιλών.

Μέχρι σήμερα είχες φίλες καρδιακές… φίλες από το σχολείο και φίλες από τη δουλειά! Τα τελευταία χρόνια έχεις αποκτήσει και δεκάδες φίλους στο facebook. Τι θα έλεγες να προχωρήσεις ένα βήμα πιο μακριά; Ήρθε το RunKeeper, το social network – ή μήπως να το πούμε fitness network – που φιλοδοξεί να γίνει το facebook της γυμναστικής και της απώλειας κιλών.

Ένα δίκτυο επικοινωνίας για εσένα που θέλεις να ξεκινήσεις γυμναστική, να βρεις φίλες που έχουν σκοπό όπως κι εσύ να χάσουν κιλά, να ανακαλύψεις έξυπνες διαδρομές για περπάτημα και τρέξιμο στην πόλη σου ή ακόμη και να ακολουθήσεις προγράμματα γυμναστικής σχεδιασμένα από ειδικούς μόνο για εσένα. Τι λες; Είσαι έτοιμη;

ΚΑΝΕ LOG IN

Η πρώτη σελίδα του Runkeeper θα σου θυμίσει πολύ το facebook. Όλες σου οι πρόσφατες δραστηριότητες – πάντα σε ό, τι έχει να κάνει με τη γυμναστική, την πρόοδο σου στην απώλεια κιλών κτλ.- φαίνονται εκεί. Αν θέλεις λοιπόν να ξεκινήσεις κάνε κλικ εδώ και ετοίμασε το profil σου όπως ακριβώς και στο facebook.

Διάβασε όλο το άρθρο στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε