Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Σ. Αλαφούζος – Α. Κωνσταντινίδη: Τα δύο ευτυχισμένα χρόνια της σχέσης τους και τα σχέδια γάμου!

Το ζευγάρι έχει γίνει αχώριστο από την ημέρα που αποφάσισαν να δημοσιοποιήσουν τον έρωτά τους.

Ο Σωκράτης Αλαφούζος και η Άριελ Κωνσταντινίδη είναι ζευγάρι τα τελευταία δύο χρόνια. Ζουν τον έρωτά τους διακριτικά χωρίς όμως να κρύβονται! Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους συνάντησε στην επίσημη θεατρική πρεμιέρα του έργου “Αναζητώντας τον Αττίκ”. Για μία ακόμη φορά ήταν αχώριστοι!

Πιασμένοι χέρι χέρι και χαμογελαστοί, εύκολα μπορεί κανείς να καταλάβει πόσο πολύ ερωτευμένοι είναι ο ένας με τον άλλον. Άλλωστε όπου κι αν πηγαίνουν είναι πάντα μαζί! Φαίνεται πως ο Σωκράτης, μετά από ένα δύσκολο διαζύγιο, βρήκε το άλλο του μισό στο πρόσωπο της γλυκιάς ηθοποιού.

Την πρώτη φορά που ο ηθοποιός επιβεβαίωσε την σχέση του, ήταν στο TLIFE. Βέβαια, τότε ήταν ακόμα στην αρχή και δεν ήθελε αν πει πολλά αλλά ακόμη και σήμερα κρατάει ένα διακριτικό προφίλ.

Η Άριελ μπήκε στη ζωή του σε μία περίοδο που ο Σωκράτης είχε αλλάξει και ήταν έτοιμος να δεχθεί κάτι καινούριο. Αρχικά πίστευε ότι είναι απόμακρη, απόλυτη, ειρωνική και κακομαθημένη. Όταν την ξαναγνώρισε αυτό που τον γοήτευσε είναι ότι ήταν εντελώς διαφορετική!

Διάβασε περισσότερα και δες φωτογραφίες στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε