Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Σ. Αλαφούζος:”Δεν ήθελα η κόρη μου να είναι παιδί χωρισμένων γονιών”

Ο Σωκράτης Αλαφούζος μιλάει για τον χωρισμό του με την Βάσω Γουλιελμάκη, τη σχέση του με την Άριελ Κωνσταντινίδη και την απόφασή του να ασχοληθεί με τα κοινά.

Ο Σωκράτης Αλαφούζος αποκαλύπτει στο περιοδικό ΟΚ! γιατί αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά. ”Είμαι σε μια φάση της ζωής μου που θέλω να πάψω να κατηγορώ τους άλλους γι’αυτά που συμβαίνουν και γι’αυτά που δεν συμβαίνουν. Κουράστηκα να μένω παρατηρητής και είμαι πεπεισμένος πλέον ότι με την πολιτική πρέπει να ασχοληθούν άνθρωποι που στο παρελθόν δεν ήθελαν καθόλου. Μεγάλο ρόλο σε αυτή την απόφαση έπαιξε και ο γεγονός ότι είμαι γονιός, γιατί βασικό μου μέλημα είναι αναλαμβάνοντας τον πολιτιστικό τομέα, να δώσω διέξοδο έκφρασης, και ειδικότερα στα παιδιά, ώστε να κάνουμε την καθημερινότητά μας λίγο καλύτερη”.

Ο ηθοποιός πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια και προέρχεται από οικογένεια χωρισμένων γονιών. Αυτό τον έκανε να γίνει κλειστός άνθρωπος ενώ μικρότερος είχε μεγάλες ανασφάλειες. Δεν φοβήθηκε όταν χώρισε με την Βάσω Γουλιελμάκη τις συνέπειες που θα είχε αυτό στην κόρη τους; ”Αυτός ήταν ο μεγαλύτερος φόβος μου και το πάλεψα και ακόμα το παλεύω. Είμαι πολύ κοντά στην κόρη μου και θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να μην αισθανθεί την έλλειψη του πατέρα της. Δεν ήθελα η κόρη μου να είναι παιδί χωρισμένων γονιών. Δεν ήθελα ποτέ να χωρίσω και έκανα ό,τι μπορούσα για να μη συμβεί. Αλλά δεν μπορείς να κρατήσεις κάτι με το ζόρι και ένας χωρισμός είναι απόφαση δύο ανθρώπων. Κάποια στιγμή ανακαλύψαμε με τη Βάσω ότι δεν πήγαινε άλλο. Αναλαμβάνω το μερίδιο της ευθύνης μου, όπως φαντάζομαι και η Βάσω το δικό της. Και θεωρώ ότι είναι καλό για τη Μαρίλια να μην πιστεύει στα παραμύθια, αλλά να ξέρει ότι στη ζωή μας δεν είναι όλα ρόδινα. Για εμένα το διαζύγιο ήταν πιο δύσκολο απ’ότι για την Βάσω”, περιγράφει.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε