Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Σ. Φειδά: Αποκαλύπτει στο TLIFE τα επαγγελματικά της σχέδια και δίνει tips για την εορταστική διακόσμηση!

Σ. Φειδά: Αποκαλύπτει στο TLIFE τα επαγγελματικά της σχέδια και δίνει tips για την εορταστική διακόσμηση!

Το TLIFE την συνάντησε λίγο πριν τα Χριστουγέννων και μας μίλησε για όλα όσα ετοιμάζει, και για την απουσία της από την τηλεόραση.

Το πέρασμα της Σίσσυς Φειδά από την τηλεόραση της έχει αφήσει μόνο θετικά συναισθήματα ενώ παράλληλα της έδωσε πολύ αγάπη και αναγνώριση από τον κόσμο. Η όμορφη παρουσιάστρια της εκπομπής “Σπίτι από την αρχή” έχει πλέον επιστρέψει στην καθημερινότητά της και έχει αφοσιωθεί στο αντικείμενό της. Μάλιστα ετοιμάζει κι ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα πάντα σε σχέση με την διακόσμηση εσωτερικών χώρων! Το TLIFE την συνάντησε λίγο πριν τα Χριστουγέννων και μας μίλησε για όλα όσα ετοιμάζει, για την απουσία της από την τηλεόραση αλλά μας έδωσε και μικρά tips για την διακόσμηση των γιορτών.

Φέτος, δεν σας βλέπουμε στην τηλεόραση. Πείτε μας δυο λόγια για τα επαγγελματικά σας σχέδια.

Ευτυχώς υπάρχει εργασία και ζωή και εκτός τηλεόρασης. Είμαι από τους τυχερούς που μπορώ να έχω δραστηριότητες εκτός τηλεόρασης. Έχω προσαρμόσει τα έργα και το είδος των δουλειών στα σημερινά δεδομένα. Η αγορά πρέπει να κινείται, δεν έχει σταματήσει να κινείται, απλά χρειάζονται έξυπνες λύσεις. Έξυπνες και οικονομικές λύσεις ώστε να μπορούν να δουλέψουν όλοι και εμείς σαν επαγγελματίες και οι έμποροι αλλά και ο εκάστοτε πελάτης να μπορεί να κάνει την δουλειά του. Οπότε κινείται αυτό και ετοιμάζω, μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχει ανέβει, το sissifeida.gr που είναι ένα site, συνδεδεμένο με blog, γύρω από την διακόσμηση. Ο στόχος του δεν είναι να πρωτοπορήσουμε ενημερωτικά γιατί ήδη υπάρχουν αρκετά sites τα οποία κάνουν εξαιρετική δουλειά πάνω σε αυτό. Πιο πολύ θέλουμε να δώσουμε λύσεις και ιδέες πάνω στο αντικείμενό μου και την δουλειά μου που την ξέρω καλά, tips και διάφορα τέτοια πράγματα στον κόσμο που, θα το δείτε κι όταν θα ανέβει, θα είναι πολύ ενδιαφέρον.

Διάβασε στο TLIFE όλα όσα αποκάλυψε για τα νέα της σχέδια και τις ιδέες διακόσμησης

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε